p_bladek Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Witam, modelik ukończony, robiony na luzie, prosto z pudła oprócz sondy alfa. Warsztat jest tutaj -> viewtopic.php?t=24469 . Jest to Hasegawa P19 1:48. Model miał byc czysto testowy do prób malowania, jak mi to wyszło liczę że ocenicie. Przedstawia F-14A z dywizjonu vf-84 stacjonujacego na Rooswelcie Liczę na Wasze komentarze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrPilot Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Bardzo ładny kocur. Choć znawcą i miłośnikiem tej maszyny nie jestem. Ale podoba mi się cieniowanie linii podziału blach ,a także to piękne malowanie które według mnie było jednym z lepszych jakie widziałem na czternastkach. Gratuluje tak pięknej pracy. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Fakt "kiciuś" ładny.Gratulaciones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Piknie go zrobiłeś, ale czemu koła są calkowicie czarne i błyszczące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Piknie go zrobiłeś, ale czemu koła są calkowicie czarne i błyszczące? O ktore kola chodzi? Jak juz wspominalem w warsztacie malowanie wyszlo chyba najlepiej jak do tej pory. Chodzi mi o przebarwienia. Jedyne czego nie widac to tych podmalunkow na krawedziach paneli. Chyba je odpusciles w tym kocie co?. Jak dlamnie to swietnie sie prezentuje mimo ze to pudelkowy egzemplarz. Mam nadzieje ze jak rosze ze swoim to wyjdzie choc w polowie tak jak tobie Pozdrawiam kocuromaniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Piknie go zrobiłeś, ale czemu koła są calkowicie czarne i błyszczące? Bo dopiero co mu umyli opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Twoje Tamcaty to coś pięknego! Gratuluje Postarał byś się o jakiś pokład dla nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Piknie go zrobiłeś, ale czemu koła są calkowicie czarne i błyszczące? Bo dopiero co mu umyli opony I pomalowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Nooo bo była wizytacja admirała, i jak w polskiej armii malowano krawężniki i trawniki tak, załoga musiała pomalować opony samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 18 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2011 DOBRZE zdejme opony przetrę papierem i przeciągne matem, hase ma gumowe . Mozecie pastwic sie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Pomimo, że jestem z tych "niepoprawnych" zwolenników F-18, to mam do was "Tomcatożerców" ogromny szacunek, bo nawet jeśli robicie swoje kocury na sposób relaksacyjny, to wyglądają niesamowicie. Same warsztaty dają sporo do myślenia, a efekt końcowy jest "opadoszczenny". Nie inaczej jest i tym razem. Zbudowałeś pięknego Tomcata Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 DOBRZE zdejme opony przetrę papierem i przeciągne matem, hase ma gumowe . Mozecie pastwic sie dalej Nie pastwimy się, ino żartujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samurai7 Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 Parafrazując słowa z Biblii " Kolejny ( Kocur ) na pewno nie ostatni " Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 26 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2011 Oj napewno nie, fajnie że nie tylko mnie się podobują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^_MaR_^ Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Gratuluje coś pięknego, Tomcat to trudny model sam go tworze podniosłeś mi poprzeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 p_bladek - kurde chłopie powstrzymaj się w końcu z tymi kicurami bo przez Ciebie kupiłem wczoraj tą Hase, a miałem trochę się powstrzymać . Piękny model, świetnie wykonany - co ja mam dodawać - jak zwykle w Twoim przypadku . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi