czes881 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Model jak to model. Malutki ale bardzo przyjemny. Zapraszam na seans (polecam HD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 hehe fajne maleństwo ale troche marudzenia: 1) nie zadbałeś o podstawową rzecz (częsty błąd w me-262) jak zobaczysz zdjęcia oryginału to samolot siedzi na tyłek, a twój ma tyłek w górze, to ustawienie jest b charakterystyczne jak się widzi tą maszynę 2) nie tak sie tu robi galerię filmik b fajny ! ale powinien być uzupełnieniem do zdjęć! słowem - wklej fotki! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Ładne to cuś :pwio: On jest przyklejony do podstawki na gumę do żucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lutego 2011 Share Napisano 23 Lutego 2011 Za prezentację , za wykonanie ale coś mi się wydaje żeś niepełnoletni jak w większej skali zrobisz taki model to coś mi się widzi będzie kawał modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 23 Lutego 2011 Autor Share Napisano 23 Lutego 2011 Zdjatka... Proszę bardzo: reszta tutaj: https://picasaweb.google.com/czes881/Me2621144?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Urocze maleństwo Chyba czas skleić coś w 1/144... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Bardzo mi się podoba ta jaskółka (jej siostra również - ta z picassy). Zdjęcie na dłoni pokazuje cały urok tej skali. Czy dobrze widzę, że antenki są z pręcików? Linie podkreśliłeś wash'em, cienkopisem a może jeszcze jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Na zdjęciach jeszcze brdziej jest uchwycone piękno tego modeliku Chciałbym umieć robić takie modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysior Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Krótko : kolejne piękne dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Lutego 2011 Share Napisano 24 Lutego 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 24 Lutego 2011 Autor Share Napisano 24 Lutego 2011 Czy dobrze widzę, że antenki są z pręcików? Linie podkreśliłeś wash'em, cienkopisem a może jeszcze jakoś inaczej? Antenki są z rozciągniętej ramki i wyszły za grube troszkę a linie podziału to sucha pastela wycierana paluchem Podstawka jest tymczasowa, będzie coś innego ale nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 A można wiedzieć czym jest przymocowany do podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 25 Lutego 2011 Autor Share Napisano 25 Lutego 2011 Model przymocowałem tymczasowo masą uhu patafix. Bardzo pożyteczny glut, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 bardzo przyjemny właśnie tak!Gratuluję! świetnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi