Robert Ostrowski Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Warsztat viewtopic.php?t=25895&start=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Model ładny tylko wersji trochę nie lubię wygląda jak SU-7(dziwne skojarzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Robert jest ok. Ale miała być jedna srebrna klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2011 Dzieki W wątku wasztatowym doszlismy do wniosku ,że klapa z innego "F13" czerwone wstawki/pylony,stożek/ pojawiły sie dopiero na WAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 No tak. Nie śledziłem całego warsztatu, i może, dlatego jestem zagubiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Bardzo ładny.Ale jak byś dał trochę większe fotki ,albo zbliżenia , byłby jeszcze piękniejszy Gratuluję .Miły widok przy porannej kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki babcia Wiekrzych zdjęć nie dam rady/regulamin/wogóle jakos mi te zdjęcia nie wyszły w/g mnie są za zielone nie mam pojęcia dla czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Wyszło bardzo fajnie. Aż żal, że niemal wszystkie żelazka przez całą swoją służbę były srebrne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Robert - gratulacje. Jak dla mnie to bomba. Ja też kiedyś go zrobiłem w tych barwach .Malowanie wyszło mi nawet fajnie tylko użyłem numeru taktycznego z zestawu kalkomanii firmy Intech i zepsuł on cały wygląd przodu. Cyfry są za grube. Oto taki mały przykład. Mam nadzieje że się nie pogniewasz za fotke. Twój wydaje się subtelniejszy i bardziej przypomina oryginał. Kabina tylko nasadzona bo mi odpadła i temu tak niefajnie wygląda. Jeszcze raz gratulacje. Pozdrawiam. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Wiekrzych zdjęć nie dam rady/regulamin/wogóle jakos mi te zdjęcia nie wyszły w/g mnie są za zielone nie mam pojęcia dla czego Trzeba było pobawić się w edycję tych fotek. Trochę majstrowania przy odcieniu poprawiłoby odbiór. Szczerze powiedziawszy jak w wątku warsztatowym wyglądało to miodnie, to teraz chyba przez te zdjęcia jakoś trudno mi całość ocenić I czemu on ma taki pochył na przód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Próbowałem w PS i tak qupa W tygodniu zabiorę go jeszcze raz do roboty i spróbuję na innych nastawach aparatu i światła. Czemu ma pochył na nos?Nie ma k-b jest w linii prostej,takie złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Podoba się, nie ma co gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Garść nowych zdjęć na białym tle,mam wrażenie ,że wyszly lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Dużo lepiej się ogląda. W zasadzie jestem już przygotowany do robienia 2013. Barkuje mi ''tylko'' zestawu Revella - muszę czaić na allegro, od czasu do czasu pojawia się tam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2011 byl ostatnio poszedł za 36 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Taak a ja go tutaj też wystawiłem i nikt nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtiii Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Fajnie zobaczyć tak ciekawe malowanie. Druga sesja wg mnie o wiele lepiej Ci wyszła. Model prezentuje się świetnie Pewnie tez bym sobie machnął coś podobnego ale niestety nikt nie produkuje tego typu w skali 1:48 :( Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Pewnie tez bym sobie machnął coś podobnego ale niestety nikt nie produkuje tego typu w skali 1:48 :( i znów jesteś w błędzie jak w przypadku konwersji do Su-22 um-3k. Neomega wydała zestaw do przeróbki Academy PF na F-13. Akurat jestem szczęśliwym posiadaczem tego zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Sorrki za oftop ale chyba jednak da sie lepiej dopracowac wlot, no chyba ze to inny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Zapewne da się,ale nie wlotem zestawowym,do tego co Marek pokazaleś zastosowano wlot z QB http://www.quickboost.net/Obrazky/72012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Zapewne da się,ale nie wlotem zestawowym... A to kolega nie słyszał o masach szpachlowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 A Kolega nie czytał warsztatu? Widać ,że nie mialeś tego zestawu w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi