Kamil K. Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Cześć, Drugi w tym roku skończony model. Trumpeter, bardzo fajnie się kleił. Malowany Pactrami, przeróżnymi olejami, syf to pigmenty Miga, Vallejo... kalki wygrzebane z magazynku. W razie co, pytajcie śmiało. Miłego Oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witaj! Góra KW ładnie pobrudzona, dobrze wykonane zacieki, odpryski. Gąsienice i dół jak dla mnie zbyt monotonnie czarne. Cały Model bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Fajny - kontrastowy, lubie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam! Podoba mi się. Fajnie pomalowany. Oczu oderwać od niego nie sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Generalnie jest co podziwiać. Góra wyszła świetnie, na pewno na plus można zaliczyć rozjaśnienia, zacieki i całą resztę syfu. Trochę mniej podoba mi się dół. Myślę, że można by go ożywić chociażby poprzez wytarcie i "wyślizganie" gunmetalem gąsek i kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Przyjemny model wielkie postępy. W moim kw mam podobnie rozwalony błotnik Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki. Dumo, bo do KW ogólnie pasują takie pogięte błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 No bardzo ladnie wyszedl ten 'rusek'. Gora swietna! Fajnie przycieniowana i ciekaiwe zrobiony wash (ladnie wszystko wyblaklo tu i tam). Nie przemawia do mnie dol-dol...wszystko jest jakby za czarne i za jednolite. Osobiscie bym zlamal ta czern jakims ciemnym brazem i moze czyms jeszcze. Po zatym cudny jak rosyjska matrioszka Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki. Dumo, bo do KW ogólnie pasują takie pogięte błotniki. Popieram w całej rozciągłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 naprawde ładny, moje gratulacje. Oceniam na 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Kamil modelik bardzo fajny, mi się podoba .Powiedz mi tylko jedno dlaczego te gąski i boki kadłub (błoto) są takie czarne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Miło mi. Błoto jest takie a nie inne... bo tak. Myślę, że na podstawce się to wszystko zgra i nie będzie kuło w oczy. Jutro lece po balsę po zajęciach i myślę, że coś tam sklecę przez weekend niedużego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 Rewelacyjne wykonanie , bardzo do mnie przemawia. Szczególnie brudzenie super Ci wyszło i sam też bym tak chciał. Btw. te białawe zacieki czym robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2011 To pozostałośc po biedronce, czyli farbami olejnymi dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Kw bardzo ładny tylko te brudzenie zbyt czarne (chyba, że kierowca go na żużlu nie oszcędzał) wyszedł całkiem realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Bardzo mi się podoba. Takie modele jak ten pokazują, że muszę jeszcze się dużo nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi