Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model firmy UM przerobiony na wersję p-lot.Miał być używany w walkach na Bałkanach ale pozostał w sferze projektu.

2.jpg

4.jpg

1.jpg

10.jpg

5.jpg

32.jpg

7.jpg

8.jpg

6.jpg

3.jpg

9.jpg

11.jpg

15.jpg

16.jpg

18.jpg

17.jpg

14.jpg

12.jpg

42.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano

Czołem !

Według mnie od końcówki lufy flakvierlinga do spodu podstawki jest REWELACYJNY. Bardzo sympatyczne kolory, świetny pomysł i wykonanie. A do tego rewelacyjna podstawka !

Pozdrawiam

Przemo

Napisano

Rewelacja, czy możesz opisać po trochu jak wykonałeś i z czego podstawkę?

Napisano

Adam, jesteś klasą sam dla siebie.

Łatwość z jaką udaje Ci się oddać naturę jest godna podziwu.

Kolejna Twoja praca która bardzo mi się podoba.

Powinieneś zostać ambasadorem firmy Polak ;)

Napisano

A "flaczek" z jakiego zestawu? Bardzo ciekawa konwersja. I kto mówi, że w 1/72 nie można osiągnąć tego co w większych skalach? Brawo!

Napisano
Adam, jesteś klasą sam dla siebie.

Jeszcze dużo przede mną.Alę dzięki za miłe słowa.

A "flaczek" z jakiego zestawu?

Zywica Armo ale lufy dodałem z RB,wg mnie są lepsze .

Napisano

Ogladam i po prostu brakuje mi slow, Adam niesamowite, czekamy na kolejne.

Napisano

Powinieneś zostać ambasadorem firmy Polak

Dzięki za zaufanie ,a tak na poważnie to rzeczywiście mają świetne produkty,najlepiej odwzorujące naturę.

Napisano

Oglądam, i oglądam..... i nie mogę się nacieszyć, wspaniale

Napisano

Naprawdę świetna robota. Niebanalna podstawka.

Gratulacje

PS. Zgadzam się co do produktów Polak - są świetne. Szkoda tylko, że u mnie nie są dostępne i muszę sprowadzać.

Napisano

Że tak po murzyńsku (pardon "afroamerykańsku") zajadę: "WHAT THE FLAK!?!"

Klasa sama w sobie. Jak zawsze pokazujesz, że z 72 można wyciągnąć naprawdę wiele.

Napisano

trudno dopisać jakieś oryginalne wyrazy uznania więc będę bardzo nieoryginalny - cudny, efektowny, pomysłowy i do tego po mistrzowsku wykonany model. mam jedno maleńkie ale - osłona pancerna flaczka nie powinna być cieńsza? pozdrawiam.

Napisano
Mostek, woda, zieleń - tak jak obiecałeś

Wiem,wiem ale nie mogłem się powstrzymać.Miałem kawał kory brzozowej i model UM.Ponadto niedawno wpadło mi w rękę opakowanie "Water Effect"(rewelacja-POLECAM!!!) od Vallejo.No a dalej jakoś tak samo z siebie...