adam juszczak Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Model firmy UM przerobiony na wersję p-lot.Miał być używany w walkach na Bałkanach ale pozostał w sferze projektu. Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Czołem ! Według mnie od końcówki lufy flakvierlinga do spodu podstawki jest REWELACYJNY. Bardzo sympatyczne kolory, świetny pomysł i wykonanie. A do tego rewelacyjna podstawka ! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Podstawka świetna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Rewelacja, czy możesz opisać po trochu jak wykonałeś i z czego podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Podstawka z profili plastikowych,woda od Vallejo (2 rodzaje),skałka z kory brzozowej,most koljowy z profili Plastruct.Roślinność od Polaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Adam, jesteś klasą sam dla siebie. Łatwość z jaką udaje Ci się oddać naturę jest godna podziwu. Kolejna Twoja praca która bardzo mi się podoba. Powinieneś zostać ambasadorem firmy Polak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaymen Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Świetny model, sam kiedyś przerobiłem ten pojazd na wersję kugelblitz, ale twój jest dużo lepszy. I do tego jeszcze super podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 A "flaczek" z jakiego zestawu? Bardzo ciekawa konwersja. I kto mówi, że w 1/72 nie można osiągnąć tego co w większych skalach? Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Adam, jesteś klasą sam dla siebie. Jeszcze dużo przede mną.Alę dzięki za miłe słowa. A "flaczek" z jakiego zestawu? Zywica Armo ale lufy dodałem z RB,wg mnie są lepsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Szacun, świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Adam, kolejny super model. Naprawdę pomysły masz przednie, a wykonanie klasowe! Czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AFI Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Ogladam i po prostu brakuje mi slow, Adam niesamowite, czekamy na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Powinieneś zostać ambasadorem firmy Polak Dzięki za zaufanie ,a tak na poważnie to rzeczywiście mają świetne produkty,najlepiej odwzorujące naturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Oglądam, i oglądam..... i nie mogę się nacieszyć, wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Naprawdę świetna robota. Niebanalna podstawka. Gratulacje PS. Zgadzam się co do produktów Polak - są świetne. Szkoda tylko, że u mnie nie są dostępne i muszę sprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Że tak po murzyńsku (pardon "afroamerykańsku") zajadę: "WHAT THE FLAK!?!" Klasa sama w sobie. Jak zawsze pokazujesz, że z 72 można wyciągnąć naprawdę wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 trudno dopisać jakieś oryginalne wyrazy uznania więc będę bardzo nieoryginalny - cudny, efektowny, pomysłowy i do tego po mistrzowsku wykonany model. mam jedno maleńkie ale - osłona pancerna flaczka nie powinna być cieńsza? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 osłona pancerna flaczka nie powinna być cieńsza? Powinna być nieco cieńsza ale to żywica i szlifowanie mogłoby ją uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Śliczności !!!!!!! Mostek, woda, zieleń - tak jak obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Mostek, woda, zieleń - tak jak obiecałeś Wiem,wiem ale nie mogłem się powstrzymać.Miałem kawał kory brzozowej i model UM.Ponadto niedawno wpadło mi w rękę opakowanie "Water Effect"(rewelacja-POLECAM!!!) od Vallejo.No a dalej jakoś tak samo z siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 No a dalej jakoś tak samo z siebie... Bez komentarza Bardzo mi się podoba- gratulacyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi