yahata Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Świetna sprawa. Scenka rodzajowa jak żywa. Szkoda mi kucharza, bo walczy z jedzeniem, którego ten team raczej nie wciągnie...a jeśli wciągnie, to tym gorzej dla nich i dla samochodu. Albo się szybko zrobili, albo zaczęli biesiadę już w busie. Ewentualnie ta zupa zbyt powoli dochodzi. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Super. Mnie też się zrobiło żal kucharza, no ale może to na później, zawiozą do jednostki, albo coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2011 ..... Szkoda mi kucharza, bo walczy z jedzeniem, ... ...Mnie też się zrobiło żal kucharza, no ale może to na później, zawiozą do jednostki, albo coś... Spoko Panowie, pomyślimy o barku dla tego pracowitego jegomościa To, że stoi przy kotle nie świadczy, że nie jest trunkowy. Czy nigdy nie "smażyliście" grilla sącząc piwko ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 25 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2011 Mała aktualizacja. Niby nic, ale zawsze coś po oderwaniu się od świątecznego stołu Przyczepka dostała kamuflaż (jeszcze surowy) i skompletowałem jej ładunek pozdrawiam i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Ale to musi być małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Ale piękne. Hak już Ci się obtarł z farby, no ale cóż poradzić... taki już los "kontaktowych" części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2011 Hak już Ci się obtarł z farby, no ale cóż poradzić... taki już los "kontaktowych" części. Tak wiem, ale to nie przeszkadza, bo będę robił jeszcze m.in. obicia, a trzymać przy malowaniu za coś trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 28 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2011 Niby nic się nie działo, ale klamoty zostały wklejone i przyczepka potraktowana olejami Teraz kolej na obicia, kurzenie itp. pierdoły, ale to dopiero po nowym roku. Jurto znikam na parę dni i pojawię się po Nowym Roku dlatego już dziasiaj składam wszystkim Forumowiczom serdeczne życzenia życzenia noworoczne. Wszystkiego najlepszego, wystrzałowego sylwestra i braku "syndromu dnia poprzedniego" w Nowy Rok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 I tak oto zbliżyliśmy się prawie do końca tej długiej drogi Doszedł jeszcze jeden zmęczony Helmut i zaopatrzeniowiec. Została praktycznie tabliczka ( chwilę to zajmie bo muszę ją dopiero zamówić) i model wyląduje w galerii, chyba że macie jeszcze jakieś uwagi co poprawić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Uwag brak - siadaj, piątka... I masz we mnie wiernego kibica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Super. Czekam na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 wiem że to czepianie ale wymień uchwyt od wiadra bo jakiś taki gruby się wydaje. P.S Jak robiłeś trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Dioramka biwakowa jest super! Tylko trochę zdjęcia mi się nie podobają - przede wszystkim dlatego, że z lampą błyskową, która "zżera malowanie". Szacunek za dbałość o detal, bo jak zobaczyłem to mydło od którego zaczynałeś pracę to, z ręką na sercu, wątpiłem w efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki Wszystkim wytrwale śledzącym ten wątek, za pochlebne słowa i cenne uwagi. wiem że to czepianie ale wymień uchwyt od wiadra bo jakiś taki gruby się wydaje.P.S Jak robiłeś trawkę? Też od początku mi się nie podobał, ale był "firmowy" więc go zostawiłem myśląc, że mi odpuścicie OK stało się inaczej i Wasze czujne oczy to wychwyciły - wymieniony. Co do trawki to już odpowiadałem ale rozumiem, że w tym gąszczu wiadomości mogło Ci to umknąć - trawka to gotowiec firmy Heki ...Tylko trochę zdjęcia mi się nie podobają - przede wszystkim dlatego, że z lampą błyskową, która "zżera malowanie"... Niestety wiem o tym. Zdjęcia na ogół robię późną nocą i to przy słabym oświetleniu, bo wtedy "lepię" swoje gniotki. Galerię postaram się dać przy naturalnym oświetleniu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2012 No i w końcu nadzedł nieuchronny koniec. Galerię znajdziecie TUTAJ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi