Boozy Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Wreszcie ukończyłem moją pierwszą podstawke "na poważnie". Są miejsca lepsze i gorsze, ale to już sami oceńcie. A tutaj elementy, na których coś nowego się nauczyłem: ...i takie tam próby: PS. Zdjęcia pożyczonym aparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 No mnie się podoba , ale sprawia wrażenie jakby czegoś brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam! Super! Podoba mi się strasznie! Ps. Komora silnika za czysta! Piąta fotka od góry dobrze to widać. Zrób jakąś szybką płukankę i będzie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Pre rzeczy mi się nie podoba ale czepiać się nie będę, dobrze zbudowany realnie zmalowany. Podoba mi się podłoże wygląda jak po deszczu. Figurki zdeczka psują efekt. Pozdrawiaam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Dla mnie bomba , gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Gratulacje Damianie za wytrwałość oraz wykonanie całości Podoba mi się całość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Kolejne wyśmienita czwórka Twojego wykonania. Scenka prezentuje się bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Ja mam takie pytanie: dół jest pobrudzony fajnie, ale czy góra powinna być tak czysta? Może to tylko fotki dają taki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Dzięki panowie za komantarze. Góra jest przybrudzona mniej - nie chciałem przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Kolejna świetna czwórka w Twoim wykonaniu. Cała reszta też całkiem niczego sobie, ale mam wrażenie, że podstawka jest nieco za duża i przez to jest nieco pustawo, ale to już takie czepialstwo z mojej strony. Generalnie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Niemieccy oprawcy zabili nawet kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 30 Kwietnia 2011 Share Napisano 30 Kwietnia 2011 Niemieccy oprawcy zabili nawet kota biedny kotek! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Niemieccy oprawcy zabili nawet kota biedny kotek! :( Nie!!! Myślę ,że kotek sobie śpi ;) A model bardzo fajny, podoba mi się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Niemieccy oprawcy zabili nawet kota biedny kotek! :( Nie!!! Myślę ,że kotek sobie śpi ;) A model bardzo fajny, podoba mi się !!! Przy tym hałasie? Dawno by uciekł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 1 Maja 2011 Autor Share Napisano 1 Maja 2011 Dzięki za komentarze. Kotek śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koperek Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Gratulacje ! Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 6 Maja 2011 Autor Share Napisano 6 Maja 2011 Gratulacje ! Mnie się podoba. Dzięki. Tak apropo Twojej pz III, to przypomina mi moją IV DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck1985 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Kot spi- a szczur/mysz mu sie smieje prosto w... wąsy ?! No prezentuje sie to wszystko zacnie, ale jak pisali str wczesniej czegos brakuje. Mi sie wydaje, ze odrobinke sie swieci model.Ale moze tylko mi sie wydaje. EDIT: Tak, swieci sie. IMO lepiej by wygladalo jakbys polozyl lakier matowy- teraz chyba jest taki pol na pol. No i wieze bym potraktowal biedronka-zacieki po deszczu by stykly,nie zadne wielkie brudzenie. Sadze ze model by zyskal po tych zabiegach. Ale to moja opinia, grunt ze autorowi sie podoba ;) To chyba najwazniejsze. EDIT 2: No i kola bym przybrudzil, bo wygladaja jak nowe, a wanna lajtownie przybrudzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Tak prosto pomalowany ,a jednocześnie bardzo profesjonalnie. Gratuluję modelu i czekam na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 Bardzo ładnie zrobione a najbardziej podobają mi się dechy! Super wyglądają jak prawdziwe, mógłbyś zdradzić jak żeś uzyskał taki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 Dzięki za komentarze. Zacieki to kwestia gustu, ale faktycznie góra mogła by mnie się świecić. Koła moim zdaniem są dość brudne. Deski malowane najpierw Vallejo Sand, a po wyschnięciu lakier błyszczący. Później na to olejne fabry - ciemny brąz itp. (przecierane pędzlem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Świetnie CI to wyszło Co to za kolor munduru ten zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 Świetnie CI to wyszło Co to za kolor munduru ten zielony? Dzięki. Kolor munduru to dwa odcienie field grey Lifecolor'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 Piękna robota. Wszystko na swoim miejscu i bez przesady. Jak dla mnie całość bardzo dobrze ze sobą współgra. Niemieccy oprawcy zabili nawet kota biedny kotek! :( Nie!!! Myślę ,że kotek sobie śpi ;) A model bardzo fajny, podoba mi się !!! Przy tym hałasie? Dawno by uciekł. Może po prostu przywykł. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi