bazylms Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 A to mój pierwszy model. Może kiedyś powstanie jakaś podstawka, ale to zależy czy żona wygospodaruje jakieś miejsce (narazie leży w pudle w garażu). Jest pewnie kilka rzeczy które mogły beeć zrobione lepiej, ale każdy na czymś uczyc się musi. Tym razem padło na tego biednego niemiaszka . Dzięki za wizytę i ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 No kurde jak na pierwszy model jest bardzo dobrze. Super kamuflaż no ale brudzing nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 jest trochę mankamentów ale jak na pierwszy raz to bardzo dobrze ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Jak na pierwszy raz całkiem nieźle. Widać niekonsekwencję w brudzeniu. skala 1/3 - domyślam się, że się 5 nie dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2011 Autor Share Napisano 10 Maja 2011 Niestety, może admin poprawi bo chyba ja nie mam jak. Napiszcie dokładniej proszę o brudzeniu, bo może jak mi się kiedyś przestreń powiększy to mu jakąś diorkę dorobię, albo przy okazji innego modelu poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Witam! Ładny model, podoba mi się. Tylko tego błota za dużo. Napiszcie dokładniej proszę o brudzeniu Co tu pisać? Dawaj mniej brudu i będzie super. Poza tym model bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Jak na pierwszy raz to całkiem nieżle ale z błotem poszedłeś zbyt agresywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Maja 2011 Autor Share Napisano 12 Maja 2011 Dzięki. No cóż błoto powstało po obejrzeniu DVD firmy MIG i jakoś tak wyszło. Nie licząc zimy z KV następny będzie bez błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Mi się wydaje, że błoto jak na pierwszy raz jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Jak na pierwszy model to myślę, że jest lepiej niż nieźle. Oczywiście jest tutaj kilka rzeczy, które można by zrobić inaczej, ale nie od razu Kraków zbudowano. Tak więc buduj kolejne modele, nie bój się eksperymentować ulepszaj warsztat, a na pewno z pracy na pracę będzie coraz lepiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjas77 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Błocenie nienaturalne, wygląda to jakby ktoś zaprawą tynkarską oblepił koła i gąsienice. Kanty pancerza gdzie jest poobijana farba nie mają połysku metalowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 Błocenie nienaturalne, wygląda to jakby ktoś zaprawą tynkarską oblepił koła i gąsienice. Kanty pancerza gdzie jest poobijana farba nie mają połysku metalowego. Ołowiany szpadel kopacza dla nowej "gwiazdy" komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi