Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Model prosto z pudła,nic nie poprawiałem tylko to co dała Akadiemia.Potraktowalem go jako poligon doświadczalny/uratowany przed koszem na smieci/ do malowania i sladów eksploatacji.Malowany parbami Gunze seri H i pactra.

Ogólnie srednio z niego jestem zadowolony,ot kolejny Mig w polskich barwach do kolekcji.Dziekuje wszystkim za pomoc w budowie "23-go"

dsc01176go.jpg

dsc01179n.jpg

dsc01181f.jpg

dsc01185mc.jpg

dsc01187d.jpg

dsc01188y.jpg

dsc01189d.jpg

dsc01192ui.jpg

dsc01195tr.jpg

dsc01197j.jpg

dsc01198oq.jpg

dsc01201j.jpg

Napisano

Na zdjęcia na pudełko by się nadawał ;)

A tak serio świetna, czysta robota

Napisano

Z modelami zawsze jest tak, że najmniej podobają się twórcy ;) jeśli tak wygląda poligon doświadczalny, to jest bardzo ok ;)

Napisano

Więcej się nie da wycisnąć z tej Academy -dobra robota. Moją dawno temu wywaliłem do kosza, wyszła za bardzo ''zabawkowo''

IMG_5279.jpg

Napisano

Jak na standardową, pudełkową Academy, to Twój Mig wyszedł całkiem przyjemnie. Jest do dowodem na to, że pomimo wielu błędów i uproszczeń, z tego zestawu można zrobić coś ciekawego

Pozdrawiam

Kornik

Napisano

Robercie. Myślę, że zwycięsko wyszedłeś z tego pojedynku. Model prezentuje się bardzo poprawnie. Jest kilka drobnostek, które jeszcze by podniosły urok tego modelu, i chyba zbyt szybko potraktowałeś go, jako poligon doświadczalny. Szkoda, że nie ma żadnego uzbrojenia, to zawsze dodaje kolorytu. Brawo za temat.

Napisano

b ładnie wyszedł, jak widziałem preszajdingowanie to pomyślałem - wyjdzie jakaś efekciarska humoreska, a tu proszę - zwłaszcza z góry całkiem przyjemnie, rażą takie elementarne niedopracowania jak szew po formach na przedniej goleni podwozia, to nawet w modelu treningowym nie uchodzi... poza tym świetne czyste malowanie, gratuluję

pozdr!

Napisano

Ładnie wyszedł, brakuje mi trochę uzbrojenia ale jest OK.

Warsztat:

SM.81 - Supermodel 1:72

Napisano

Fajnie wyszedł Robercie. Warto było go ocalić przed zapomnieniem. Tak jak patrzę na ten model to przypomina mi strasznie model ESCI / Hobbcraft / Italeri w 1:48. Ten sam podział kadłuba i innych elementów ,tak samo poprowadzone linie itp. Inne są chyba tylko pokrywy podwozia po wewnętrznej stronie i kilka drobnych detali. Może były opracowywane na tej samej bazie / planach?

Dobra robota!