Robert Ostrowski Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Model prosto z pudła,nic nie poprawiałem tylko to co dała Akadiemia.Potraktowalem go jako poligon doświadczalny/uratowany przed koszem na smieci/ do malowania i sladów eksploatacji.Malowany parbami Gunze seri H i pactra. Ogólnie srednio z niego jestem zadowolony,ot kolejny Mig w polskich barwach do kolekcji.Dziekuje wszystkim za pomoc w budowie "23-go" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Na zdjęcia na pudełko by się nadawał ;) A tak serio świetna, czysta robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Z modelami zawsze jest tak, że najmniej podobają się twórcy ;) jeśli tak wygląda poligon doświadczalny, to jest bardzo ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Więcej się nie da wycisnąć z tej Academy -dobra robota. Moją dawno temu wywaliłem do kosza, wyszła za bardzo ''zabawkowo'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Jak na standardową, pudełkową Academy, to Twój Mig wyszedł całkiem przyjemnie. Jest do dowodem na to, że pomimo wielu błędów i uproszczeń, z tego zestawu można zrobić coś ciekawego Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Robercie. Myślę, że zwycięsko wyszedłeś z tego pojedynku. Model prezentuje się bardzo poprawnie. Jest kilka drobnostek, które jeszcze by podniosły urok tego modelu, i chyba zbyt szybko potraktowałeś go, jako poligon doświadczalny. Szkoda, że nie ma żadnego uzbrojenia, to zawsze dodaje kolorytu. Brawo za temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 b ładnie wyszedł, jak widziałem preszajdingowanie to pomyślałem - wyjdzie jakaś efekciarska humoreska, a tu proszę - zwłaszcza z góry całkiem przyjemnie, rażą takie elementarne niedopracowania jak szew po formach na przedniej goleni podwozia, to nawet w modelu treningowym nie uchodzi... poza tym świetne czyste malowanie, gratuluję pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 16 Maja 2011 Autor Share Napisano 16 Maja 2011 McSimus,wuwumaster, GEM, kornik_69 ,Leszek i Michał wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Ładnie wyszedł, brakuje mi trochę uzbrojenia ale jest OK. ______________________________________________________________ Warsztat: SM.81 - Supermodel 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Świetna robota gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek2g Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Fajnie wyszedł Robercie. Warto było go ocalić przed zapomnieniem. Tak jak patrzę na ten model to przypomina mi strasznie model ESCI / Hobbcraft / Italeri w 1:48. Ten sam podział kadłuba i innych elementów ,tak samo poprowadzone linie itp. Inne są chyba tylko pokrywy podwozia po wewnętrznej stronie i kilka drobnych detali. Może były opracowywane na tej samej bazie / planach? Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 dzieki Marek,mig i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Daje rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi