Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Brak kontaktu to jeden problem a drugi to podobno część form już sprzedana facio wali głupa i nie odpowiada może trzeba mu wizytę towarzyską zrobić pozdrawiam OLO. A o sprzedaży form dał cynk znajomy handlarz modelami .

Napisano

Moze kolejnym razem warto by było żeby tego typu sprzedający wklejał swoje dane publicznie adres zamieszkania, numer telefonu, mail. I tylko tego typu watki, zrobie cos, odleje, itp byly od 600 odpowiedzi, po potwierdzeniu moderatorom tożsamości. Bo jakos mam wrazenie ze latwo tu zrobic numer.

Napisano

Ja robiłem zakupy na 2 tury.
Pierwsza zrealizowana szybko. Na drugą czekam już ponad dwa miesiące.

Dajcie znać kto tam jeszcze oczekuje...

Napisano

Też czekam już 2 miesące.Ostatni kontakt ze sprzedającym 3.06., facet ewidentnie kręci.Czekam jeszcze tydzień i zgłaszam na Policje.

Napisano

Ja dałem mu czas do środy i wybór - wysyłka modeli albo zwrot kasy.

Napisano

O widzę że nie jestem sam, to może ustalmy jakiś termin oczekiwania i złóżmy wspólnie zawiadomienie jeśli to tak ma wyglądać,choć mam nadzieję że gościu wywiąże się z zobowiązań

Napisano

Panowie, ja to samo. Pierwsza tura dotarla, Druga tura z jednym zaleglym modelem- czekam od kwietnia. Tlumaczenia ze nie mam kiedy stolu posprztac zeby model posortowac, ze warsztat zawalony odlewami i cala masa wytlumaczen rodem od sfochanego chlopczyka z podstawowki. Szkoda gadac... Pan tolo jest spalony juz w kazdym miejscu, szczególnie u modelarzy H0 na pewnym forum. Tam ludzie czekaja po dwa lata na modele...jak bedzie koneicznosc to podlinkuje watek z forum kolejkowego bo sam jestem jego uzytkownikiem, takze wiem co w trawie piszczy...

Napisano

Jakby co, dysponuję pełnymi danymi adresowymi (Hubert zapewne też).
Także w razie "W" będę udostępniał.

Napisano

Ja czekam jeszcze na pierwszą turę a wymówki to choroba a podobno to niezły alkol w ciągłym cugu , jak coś to dajcie znać to do pozwu się przyłączam . 

Napisano

mysiek 13 to jak mieszkasz blisko od gościa to może odbierzesz nasze modele napiszemy co dla kogo a potem koszty wysyłki i fatygi zwrócimy tobie co ty na to i kto jest za pozdrawiam OLO,

Napisano (edytowane)
9 godzin temu, OLO napisał:

koszty wysyłki i fatygi zwrócimy tobie

Ja dziękuję.
Zapłaciłem za modele wraz z wysyłką i nie mam ochoty ponosić dodatkowych  kosztów...

A przed chwilą dostałem takiego maila (gość się tłumaczy, że od kogoś nie dostał jakichś pieniędzy za coś)
Śmiech, bo ode mnie dostał 9 kwietnia...
Także porzućcie nadzieję Ci, którzy do teraz ją mieli...
Zaczynam kompletować dokumentację mailową dot. transakcji by dostarczyć ją do KMP w Siedlcach

Cytat

Nie dostałem na konto pieniędzy. Czekam już dwa tygodnie. Nie mam za co wysłać 8 paczek.
Trzeba zachować cierpliwość o co prosiłem.
Przepraszam za niedogodność spowodowaną opóźnieniem.

Modelworka teraz odpuszczam - nie mam ochoty się denerwować.
po co?

Jest długi weekend jakby co. Paczki będą tylko przerzucane z kupki na kupkę. 

Edytowane przez Grzes
Napisano

Panowie, mam jeszcze pytanie - czy robiliście przedpłatę za modele i wysyłkę?
Bo jak widzicie biedactwo nie ma na wysyłkę 8 paczek...

Napisano (edytowane)

Adres mailowy cwaniaczka: autokolekcjoner@o2.pl

Dane adresowe, tak jak pisałem wyżej,  też posiadam.
Będę udostępniał zainteresowanym przez PW.

Ja po ostatnim mailu od gościa dałem sobie spokój z pisaniem z nim.
Cwaniak próbujący robić idiotów z wszystkich dookoła. 
Poinformowałem go tylko, że sprawę będę załatwiał przez policję.

Edytowane przez Grzes
Napisano

Ja odebrałem swoje modele dzisiaj.