Juras Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Problemu to nie ma ,zaniepokoił mnie brak kontaktu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Brak kontaktu to jeden problem a drugi to podobno część form już sprzedana facio wali głupa i nie odpowiada może trzeba mu wizytę towarzyską zrobić pozdrawiam OLO. A o sprzedaży form dał cynk znajomy handlarz modelami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Moze kolejnym razem warto by było żeby tego typu sprzedający wklejał swoje dane publicznie adres zamieszkania, numer telefonu, mail. I tylko tego typu watki, zrobie cos, odleje, itp byly od 600 odpowiedzi, po potwierdzeniu moderatorom tożsamości. Bo jakos mam wrazenie ze latwo tu zrobic numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Czerwca 2019 Share Napisano 14 Czerwca 2019 Ja robiłem zakupy na 2 tury. Pierwsza zrealizowana szybko. Na drugą czekam już ponad dwa miesiące. Dajcie znać kto tam jeszcze oczekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Też czekam już 2 miesące.Ostatni kontakt ze sprzedającym 3.06., facet ewidentnie kręci.Czekam jeszcze tydzień i zgłaszam na Policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Ja dałem mu czas do środy i wybór - wysyłka modeli albo zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 O widzę że nie jestem sam, to może ustalmy jakiś termin oczekiwania i złóżmy wspólnie zawiadomienie jeśli to tak ma wyglądać,choć mam nadzieję że gościu wywiąże się z zobowiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Jestem i też czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Panowie, ja to samo. Pierwsza tura dotarla, Druga tura z jednym zaleglym modelem- czekam od kwietnia. Tlumaczenia ze nie mam kiedy stolu posprztac zeby model posortowac, ze warsztat zawalony odlewami i cala masa wytlumaczen rodem od sfochanego chlopczyka z podstawowki. Szkoda gadac... Pan tolo jest spalony juz w kazdym miejscu, szczególnie u modelarzy H0 na pewnym forum. Tam ludzie czekaja po dwa lata na modele...jak bedzie koneicznosc to podlinkuje watek z forum kolejkowego bo sam jestem jego uzytkownikiem, takze wiem co w trawie piszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 Jakby co, dysponuję pełnymi danymi adresowymi (Hubert zapewne też). Także w razie "W" będę udostępniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 16 Czerwca 2019 Share Napisano 16 Czerwca 2019 dodatkowo jest to użytkownik fb takze dotrzec można.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 Ja czekam jeszcze na pierwszą turę a wymówki to choroba a podobno to niezły alkol w ciągłym cugu , jak coś to dajcie znać to do pozwu się przyłączam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 17 Czerwca 2019 Share Napisano 17 Czerwca 2019 Jesli temat sie nie wyjasni to odezwe sie rowniez do osoby z rodziny sprzedawcy. do osoby, do ktorej robilem przelew.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Witam ja swój model odebrałem osobiście bez problemu pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 mysiek 13 to jak mieszkasz blisko od gościa to może odbierzesz nasze modele napiszemy co dla kogo a potem koszty wysyłki i fatygi zwrócimy tobie co ty na to i kto jest za pozdrawiam OLO, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Blisko to nie, ok 80km ale jak się dogadacie to mogę wam podjechać w ciągu ok tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 9 godzin temu, OLO napisał: koszty wysyłki i fatygi zwrócimy tobie Ja dziękuję. Zapłaciłem za modele wraz z wysyłką i nie mam ochoty ponosić dodatkowych kosztów... A przed chwilą dostałem takiego maila (gość się tłumaczy, że od kogoś nie dostał jakichś pieniędzy za coś) Śmiech, bo ode mnie dostał 9 kwietnia... Także porzućcie nadzieję Ci, którzy do teraz ją mieli... Zaczynam kompletować dokumentację mailową dot. transakcji by dostarczyć ją do KMP w Siedlcach Cytat Nie dostałem na konto pieniędzy. Czekam już dwa tygodnie. Nie mam za co wysłać 8 paczek. Trzeba zachować cierpliwość o co prosiłem. Przepraszam za niedogodność spowodowaną opóźnieniem. Modelworka teraz odpuszczam - nie mam ochoty się denerwować. po co? Jest długi weekend jakby co. Paczki będą tylko przerzucane z kupki na kupkę. Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Panowie, mam jeszcze pytanie - czy robiliście przedpłatę za modele i wysyłkę? Bo jak widzicie biedactwo nie ma na wysyłkę 8 paczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 Tak była zaliczka na trzy modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 21 Czerwca 2019 Share Napisano 21 Czerwca 2019 tak wysłałem zaliczkę + koszt przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 21 Czerwca 2019 Share Napisano 21 Czerwca 2019 Tak. Przedpłata plus koszt wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 Ma ktoś jakieś dane adresowe ,facebooka ,tego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Czerwca 2019 Share Napisano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Adres mailowy cwaniaczka: autokolekcjoner@o2.pl Dane adresowe, tak jak pisałem wyżej, też posiadam. Będę udostępniał zainteresowanym przez PW. Ja po ostatnim mailu od gościa dałem sobie spokój z pisaniem z nim. Cwaniak próbujący robić idiotów z wszystkich dookoła. Poinformowałem go tylko, że sprawę będę załatwiał przez policję. Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 sms'y działają. Ja przesyłkę zamówioną dostałem zeszło ale jest po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 Ja odebrałem swoje modele dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi