MrDyzio Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Już od jakiegoś czasu chodził za mną ten pomysł i wreszcie doczekał się realizacji... Jakiś czas temu popełniłem tego kurczaka (TUTAJ) Jakiś czas później przypadkiem trafił w moje ręce ten paskudnik I dopadł mnie ten pomysł... Projekt ЗА ВОДКУ! ("Za wódkę!") czas zacząć Sentinel hojnie ofiarował swe zgrabne nóżki i podstawę wieży Podstawa wymagała minimalnej przeróbki Brzydal marki KW, jak łatwo się domyślić, wniósł do projektu wieżę Z pozostałości po niemieckiej pancerce znalazła się w szufladzie zapomniana lufa do SIG33 Na wieży dodane spawy i uchwyty Pojawił się też wstępny zarys winietki Casting wyłonił też aktorów Tyle tytułem wstępu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 ooo fajny warsztat. Siadam i się gapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Chcesz powiedzieć, że będą we trzech przy "stakancziku wodki" sobie siedzieć ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 O rety jak to się robi by pisać pa russki Fajnie wygląda jak tak sibie siedzi pod drzewkiem Sugeruję zrezygnować z dolnych gałęzi - - są chyba zbyt blisko ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2011 Witam kibiców Ten najbrzydszy i największy chyba wypił za dużo i mu się przysiadło pod drzewkiem. W założeniu ma sobie stać.. Piotrze te dolne niby gałęzie staną się korzeniami Drzewko dopiero we wstępnym kształcie. Pisanie cyrilicą dzięki wirtualnej rosyjskiej klawiaturze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Zapowiada się świetny warsztat. Jak wódka to i ja się przysiądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2011 Zapowiada się świetny warsztat. Jak wódka to i ja się przysiądę A witam, witam Zagrychę przyniosłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Zapowiada się świetny warsztat. Jak wódka to i ja się przysiądę A witam, witam Zagrychę przyniosłeś? Jestem jak dżinn , jak ktoś otworzy butelkę to się pojawiam Jako zagrychę wnoszę paczkę ostrych czipsów o smaku papryki Piri Piri oraz słoik domowych kiszonych A na dzień następny zsiadłe mleko , naturalne domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Oooo! Zsiadłe mleko! To i bez wódki mógłbym wypić. Ale skoro namawiacie to dla przyzwoitości ćwiartkę obrócę. MrDyzio kurczak mnie się podoba, działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Jeśli znajdzie się miejsce dla zbłąkanego wędrowca z jeszcze jedną 0.7 za pazuchą to chętnie się przyłączę do kompanów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich wylewnie Kurczak z delikwentami dostali podkładem Jutro się pojawią kolory bazowe... No to siup... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Ciekawa sprawa nie powiem Powodzenia życzę! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 W jakiej skali są figurki? O rety jak to się robi by pisać pa russki Ja otwieram sobie jakiś słownik z netu i albo kopiuję słowa, albo piszę (kopiując) literka po literce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 W jakiej skali są figurki? O rety jak to się robi by pisać pa russki Ja otwieram sobie jakiś słownik z netu i albo kopiuję słowa, albo piszę (kopiując) literka po literce Pisanie cyrilicą dzięki wirtualnej rosyjskiej klawiaturze. Figurki są w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Podoba mi się w samych szarościach. Wygląda bardziej nowocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2011 Podoba mi się w samych szarościach. Wygląda bardziej nowocześnie. Jak doskonale wiesz będzie raczej zielony. W tej chwili schnie po bazowych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 22 Czerwca 2011 Share Napisano 22 Czerwca 2011 Jedna wódka a tylu fanów hahhaha Jak to fajnie można wykorzystac warhammerowe ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 RING OF RED na PS2 mi się przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Jedna wódka a tylu fanów hahhaha Jak to fajnie można wykorzystac warhammerowe ustrojstwa Wódka spaja lepiej niż klej Odkąd spróbowałem warhammerowych dziwolągów to od czasu do czasu mnie jakiś korci... RING OF RED na PS2 mi się przypomniał Niestety nie znam. Pewnie dlatego, że jestem pecetowcem. Mnie nieco to przypomina BF 2142. Kurczak dostał nieco zieleni - dwa odcienie zieleni Lifecolor z zestawu do sowieckiej pancerki. Niestety coś się rozregulował mi balans bieli, jutro coś z tym pokombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 Czasu ostatnio mało, ale trochę udało się pogmerać przy wódce... tfu przy projekcie. Drzewo dostało więcej kory i trochę mniejszych gałęzi i kontrolny podkład. Kurczak dostał bazowe kolory z palety Lifecolor UA 238 i UA 237 i lekkie przecierki z dodatkiem UA 240. Wstępne przymiarki wyszły tak: CDN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Przypomina mi to AT-ST z Gwiezdnych Wojen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Już wiemy na czym się wzorował Dżordż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Eee...zielony kurczak.No fajnie,fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Naprawdę ze smakiem pomalowane cielsko potworka. Z niecierpliwocią oczekuję na to co wyciągniesz z drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi