pan_piotrek Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Szczęśliwie dotarłem do końca Liczę na łagodny wymiar kary ;) Dzięki dla wszystkich którzy swoimi poradami pomogli mi zrobić ten model :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Noo Panie! teraz to wszystko ładnie się spina kolorystycznie - gąsienieca z porzodu nawet powyginana - super. Te rysy bomba poprawiłeś! Gratuluję udanego projektu i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Pięknie wykonany, choć początki warsztatowe tego nie zapowiadały. Nie napisałeś ( bardzo bym prosił) jak zrobiłeś zadrapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2011 Zadrapania - akryle vallejo bodajże 70917 to jaśniejsze rysy, malowane cienkim pędzlem. Potem uzupełnianie ciemnym kolorem nie pamiętam numerku, przy użyciu kociego wąsa ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Czerwca 2011 Share Napisano 23 Czerwca 2011 Bardzo fajnie poradziłeś sobie z tą czwórką. Nieźle wybrnąłeś z obić, teraz wyglądają naprawdę dobrze. Brudzenie i wszelkiego rodzaju zacieki i brud na pancerzu wszyły także bardzo przyzwoicie. Jednym słowem udana praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Bardzo ładny model moją uwagę przykuł ten tłumik jest bardzo realistyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 Super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Czerwca 2011 Share Napisano 25 Czerwca 2011 Fajny model. Nie podobają mi się jedynie zarysownia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Przekozacki elegancik. To samo co poprzednik, trochę te zadrapania takie regularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Czerwca 2011 Share Napisano 26 Czerwca 2011 Super model. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam! No i pięknie to teraz wygląda! Model super się prezentuje! Gdzie są dzwignie blokady mechanizmu naciągania gąsienicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Nic dodać nic ująć model ładnie wykonany chociaż tłumik mnie za bardzo nie przekonuje ale to kwestia gustu . Gratuluję udanej pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi