Przemo1CK Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Witam! Oto jeden z moich ostatnich modeli, wykonany z zestawu firmy Tamiya, żywicznego pługu firmy Plusmodel. Do tego użyłem żywicznej plandeki firmy MIG, oraz elementów widocznych na pace - Verlinden. Ładunek co prawda miał być bogatszy w detale, jednak troszkę weny w końcowym etapie zabrakło i tak zostało. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Według mnie wszystko jest OK. Jedyne co mnie razi to brak śladów eksploatacji na oponach i kołach. Ogólnie ciekawy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Zwłaszcza lemiesz mi się podoba. Kolejna piękna Twoja ciężarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Swietan praca Ktory to juz Blitz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 super plandeka nie za czysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Ładny model i elegancko wykonany, ale wg. mnie plandeka do pługa nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2011 Czołem ! Straciłem rachubę po dziesięciu Blitzach Dzięki Panowie za opinie. Odnośnie plandeki - nie pasuje kolorystycznie, czy chodzi o ogólną bryłę ? Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 Odnośnie plandeki - nie pasuje kolorystycznie, czy chodzi o ogólną bryłę ? Chodziło mi ogólnie o plandekę. Bardziej pasowała by cała odkryta paka z jakimś ciężkim ładunkiem nie zmienia to faktu, że model bardzo mi się podoba taki jak jest obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Lemiesz genialny, naprawdę ;) a skąd takie cacko można dostać w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 Czołem ! A to jest zestaw żywiczny firmy Plusmodel z Czech, można dorwać w sieci. Jest fajny i ciekawie wygląda. Swoją drogą, Niemcy używali podczas wojny całą gamę pługów. Użyty tutaj Typ K był to średni pług, montowany w Mercedesach L-3000, oraz Horchach Kfz.15. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam! Ochów i achów zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam. Model na topowym poziomie, a sam spych to mistrzostwo świata i okolic. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Model i fotki piękne Pług ładnie i delikatnie wy kolorowany ale dla mnie te zimowe kamo jest zaje .... pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Widać, że kochasz te ciężarówki i wkładasz w nie sporo serducha i pracy. To mi się podoba. Kolejny dobry model Twojego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 Czołem ! ... Użyty tutaj Typ K był to średni pług, ... Pozdrawiam Przemo Tzn chcesz powiedzieć że były jeszcze większe lemiesze? Chciałbym zobaczyć (o ile były ;) ) bo jakoś zaciekawił mnie ten "dodatek" jaki montowali Niemcy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 6 Lipca 2011 Share Napisano 6 Lipca 2011 bardzo mi się podoba. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Lipca 2011 Autor Share Napisano 6 Lipca 2011 Witam! Dzięki, dzięki. Sznycel, były i to przeróżne. Foty oczywiście są: http://www.lonesentry.com/ordnance/tag/snow-plow Dodam, że bardzo ciekawy pług mieli amerykanie do GMC. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 dla mnie CZAD. choć nie przepadam za tym autem, ale zgodnie z włoską szkołą malowania... no rewelwcyjny płóg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 7 Lipca 2011 Share Napisano 7 Lipca 2011 Kolejna ciekawa praca krajana GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi