tomek14147 Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Kurna, gdyby nie zdjęcie na stronie głównej, prawdopodobnie umknąłby mi ten wątek, a szkoda, bo jest na co popatrzeć. Lokomotywy wyszły niesamowicie realistyczne. Naprawdę świetna robota stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Gratuluję fotki tygodnia. Piękne modele. Świetne zdjęcia. Kiedy oglądałem galerię, było dla mnie pewne ,że któreś ze zdjęć będzie na pierwszej stronie. Jest na co popatrzeć. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 11 Lipca 2011 Super Moderator Share Napisano 11 Lipca 2011 Czyściochy wyglądają nieciekawie Ale waloryzowane - kunszt najwyższego poziomu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Super to zrobiłeś , brudzenie rewelacja, jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Najfajniejszy ST-44 może dlatego że często go kiedyś widziałem jak ciągnął ciężkie składy zawsze uwalony okopcony dokładnie jak Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Obejrzałem jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz i cały czas się napatrzeć nie mogę. Ale znalazłem jedną rzecz do poprawki - zderzaki. Środek zazwyczaj był wyszlifowany od uderzeń o inne bufory a czasami środeczek się srebrzył a wokół było uwalone smarami wszelakimi. Wiem bo na wagonach spędziliśmy z kumplami wiele godzin. Więcej niż teraz nad modelarstwem. Cóż zrobić jak obok osiedla była bocznica kolejowa i stało tam mnóstwo fajnych wagonów i lokomotyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Mistrzostwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 A cena dekodera? Mi powiedziano ze zabawa w cyfrowe sterowanie o minimum 600 zł było to z dwa lata temu. Jak wygląda to teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Jak patrzę na te PKP to czuje charakterystyczny zapach który występuje tylko na Dworcach. Poza tym tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 2 Sierpnia 2011 Share Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja pierdzielę, leżę pod stołem i szukam szczęki. Zwyczajnie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi