Jaroslav K Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 How many parts have this ''soap''?Looks good... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 17 Lipca 2011 Autor Share Napisano 17 Lipca 2011 Thenks. http://files.activeboard.com/811927?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1311811200&Signature=Re%2FCPqsgy9C1Rk%2FHW3ROKSzsVbc%3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 I've never seen anything like this before, to be honest, so I'll be watching your workbench. Have you got any idea on painting your model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 19 Lipca 2011 Autor Share Napisano 19 Lipca 2011 Tri-color camouflage: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 25 Lipca 2011 Autor Share Napisano 25 Lipca 2011 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Machina prawie że steampunkowa...czekam na kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Piękny model i wreszcie będzie go można zobaczyć w dobrym wykonaniu, bo ten co znajduje się u Black Liona jest tragiczny, aż strach pokazywać. Siadam wygodnie i obserwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Nemůžu uvěřit, že toto monstrum byl vytvořen vůbec. Ale velmi pěkný výkon. Čekání na maskování, protože ten, obraz je velmi pěkné. Hodně štěstí v další práci! (Nie mogę uwierzyć, że taki potwór został w ogóle stworzony. Ale wykonanie bardzo ładne. Czekam na kamuflaż, bo ten ze zdjęcia jest bardzo fajny. Powodzenia w dalszych pracach!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 No nie żartuj?! W tym okresie (IWŚ), powstawały najciekawsze pojazdy pancerne. Praktycznie wszystko szło pod pancerz co jeździło, łącznie z wozami drabiniastymi, a Włosi i Hiszpanie przechodzili samych siebie w projektach. Poszukam Hispano-Suizy i Lanci z tego okresu - Cuda!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 26 Lipca 2011 Autor Share Napisano 26 Lipca 2011 Děkuji. Kamuflaž bude tříbarevná. Dziękuję. Camouflage będzie trójkolorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Niesamowity! Nie wiedziałem, że był taki pojazd! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Jaroslav - better quality photo of FIAT 2000 [ From ''Landships II''] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 7 Sierpnia 2011 Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Tu fotka prezentująca wielkość Fiata w porównaniu do innych znanych Tanków. Trochę duży chłopak, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Great painting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Kamuflaż bardzo ładny, ale ... pachnie mi niemieckim tankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaroslav K Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Dziękuję. Kamufláž: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 No tak, fakt (i to autentyczny ). Muszę wreszcie sobie zafundować ten model, miałem go w łapkach i ... "zakochałem" się w nim. Kawał modelu, nie sądziłem, że jest tak duży!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Adamie to grupowe zdjęcie jest prima sort Szczególnie blado wypada FT-17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Ja bym dostawił do tego jeszcze tam TK, były by yaya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Wystarczające jaja już są jak postawiłem obok siebie TKS i A7V A wracając do tematu to fajny Fiacik wychodzi, szkoda, że w Tychach takiego nie klepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Well...very ''german'' camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 myślę że dlatego wygląda tak "niemiecko" bo natryskowo malowany , gdyby były ostre granice kolorów i odcienie mniej niemieckie to nie wyglądało by tak bardzo drugowojennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Dobrze mówisz, wody ci dać. Mam nadzieję, że po nałożeniu "łosia" i dopacykowania będzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi