athlon5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziś modelik BWP-2 w jedynych słusznych barwach Po zrobieniu BWP-1 chodził mi po głowie już jakiś czas Jak w tytule z zestawu Zvezdy odpowiednio zubożony. Powstał dzięki uprzejmości kilku kolegów z forum którzy udostępnili mi fotki. brudzony nie będzie i fotki ze starszym bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinH Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Świetny model , ładnie wygląda taki czysty aż zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Świetnie pomalowany. Idealny przyklad na to, że nawet ze Zvezdy można wykonać naprawdę świetny model (nie musi być od razu Dragon czy coś tam z górnej półki). Paski na wieży wyglądają jak prawdziwe - zestawowe czy dorabiane? Z czego zrobiłeś szkła do peryskopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Dziś modelik BWP-2 w jedynych słusznych barwach jak najbardziej Świetnie pomalowany. Idealny przyklad na to, że nawet ze Zvezdy można wykonać naprawdę świetny model (nie musi być od razu Dragon czy coś tam z górnej półki). Paski na wieży wyglądają jak prawdziwe - zestawowe czy dorabiane? Z czego zrobiłeś szkła do peryskopów? tym bardziej że ZVIEZDA i DRAGON to to samo (poza ceną oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Szkiełka tradycyjnie już z płyty DVD. Paski na 1-ce dorabiane na 2-ce zestawowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Całkiem fajna robota! Model może i czysty (można powiedzieć defiladowy ), ale to nie umniejsza jego estetycznej atrakcyjności. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Bardzo elegancki model. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Świetne BWPy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Zajefajnie się prezentuje, szkoda że WP pozbyło się ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Wygląda ja by z kapitalnego remontu wyjechał Można się spytać jakimi farbami był malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Bo własnie wyjechał Farby pactra ,kolor Modyfilowana A-30{ zieleń} modyfikowana A-51{ rust} modyfikowana A-46? czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Takiego czyścioszka to tylko na dioramę z defiladą wstawić, i koniecznie zaraz przed trybuną honorową. ŁAdny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Takiego czyścioszka to tylko na dioramę z defiladą wstawić, i koniecznie zaraz przed trybuną honorową. ŁAdny model Mam nadzieję,że to nie ironia bo czasami na forum mam wrażenie,że pojazdy wojskowe już z fabryki powinny wychodzić ubłocone i tak wyglądać przez całą służbę.Widocznie byłem w innym wojsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Szczerze - fajny pomysł z tą trybuną. A na niej przewodniczący KC PZPR i kilku generałów (sorki jeżeli pomyliłem epokę, ale się nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFORowiec Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Raczej nie pomyliłeś bo bwp2 weszły na uzbrojenie pod koniec lat 80-tych. Może być Jaruzelski i kilku generałów. Piękny ten bewup, sam się przymierzam jak wrócę do Polski zrobić takiego, tylko w mniejszej sakli. Tylko najpierw skończę KRABA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Tylko najpierw skończę KRABA. Na to czekam leży u mnie AS-90 i nie wiem co z nim dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja na poważnie z tą trybuną. Takiej dioramy jeszcze nie widziałem. I dziecko z goździkiem bezwzględnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja też. I żałuję że sam na to nie wpadłem, bo super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Coś mi sie wydaje{ choc głowy nie dałbym} że przed trubunę powinien być w starym zielonym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 bo super pomysł. Dziękju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 5 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2011 No dobra, dobra ..na warsztat trafia Gvozdika to pomyślę o defiladzie problem będie tylko z gen.Jaruzelskim w 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Rób relacje z 2S1, podpowiem tu i ówdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie się prezentuje. Zestawowe niedoróbki nie rzucają się w oczy. Brawa za temat i wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2011 Bardzo ładnie się prezentuje. Zestawowe niedoróbki nie rzucają się w oczy. Brawa za temat i wykończenie. I dzięki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 A czy BWP-2 występowały już w natowskim malowaniu? Wydaje mi się, że do 1994, kiedy sprzedaliśmy wszystkie BWP-2, obowiązywało nadal jednolite, oliwkowozielone malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi