Dumo Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 Ogólnie koniec zostało tylko powiercić dziurki i dopracować wydech, może trochę dodam mokrych plam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Jest super, jedna rzecz - przybrudź troszkę kalki bo na tle tej rdzy i brudu wybijają się białością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Nie wiem czy już nie po ptokach ale poprzetykałbym też igiełką te zalane farbą dziurki w osłonie tłumika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Września 2011 Autor Share Napisano 6 Września 2011 Wiesz co już dwa razy odtykałem i znowu ta jazda, postaram się. A kalki są dość brudne ale lakier satynowy robi odbicia razem z rzuconym na nie światłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2011 Autor Share Napisano 8 Września 2011 Jedyneczka skończona Wielkim dopełnieniem są figurki zmalowane przez Skikut'a. Wielkie uznanie Danielu wspaniałe figurki Co to gąsienic zabrakło mi ogniwek i czekam na dostawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Adolf by tych dwóch gogusiów postawił pod ścianę za tak zapuszczoną panzermaszynę Troche przegięte rdzewienie ale wygląda ciekawie ,montuj kapcie i do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 8 Września 2011 Share Napisano 8 Września 2011 Adolf by tych dwóch gogusiów postawił pod ścianę za tak zapuszczoną panzermaszynę Zabił mnie ten komentarz! Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 wiesz ze lubię malować figurki wiec to nie problem ale skoro się podobają to proszę Cie bardzo przyznam ze całość genialnie wygląda. Zainspirowało mnie więc jutro schodzę do piwnicy po brede albo wersje comand. Powiedz takie coś co to tam takiego ładnego 3 barwnego w tyle stoi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 9 Września 2011 Share Napisano 9 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Września 2011 Autor Share Napisano 9 Września 2011 No i bardzo dobrze buduj swoją jedynke będzie do przyszłej ankiety W oddali merasiek l4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Panowie powiedzcie mi gdzie można nabyć tanio friulki do panzer I ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Spytaj u tego Pana na A...o http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=1511075 Jeśli akurat ich nie ma to na pewno Ci sprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 No właśnie nie ma a po sklepach strasznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Tu masz jeszcze w miarę normalne ceny; http://www.karaya.pl/pl/friulmodel/0/3/1/items.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Dzięki, tego sklepu nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo powolutku ale postępy są: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Oj bardzo bardzo (powolutku). Już zapomniałem o tym wątku. Będą gąsienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak uzbiore kasy na friule to gąski będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo ładna jedyneczka. Jak uzbiore kasy na friule to gąski będą A czemu zakładasz friulki? Zestawowe ogniwka niedomagają? Wydawało mi się że są bardo ładnie odlane.Ostatnio udało mi się kupić ten model (tyle że w starszym wydaniu) w bardzo atrakcyjnej cenie. Myślałem o sprzedaży ale chyba się za niego zabiorę niedługo jako przeciw waga do 7TP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Friule to w moich modelach standart a zestawowe gąski są dość badziewne. Ja także trafiłem na okazje dlatego go zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 fajnie wyglada to malenstwo, odpryski mi sie podobaja, ale przyznam sie ze nie jestem pewien co do koloru wlazow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Włazy powinny być szare ale chciałem trochę urozmaicić bryłę i zrobiłem po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba 1.Jeden z kilku moich ulubionych modeli na forum. 2.Podobają mi się takie małe czołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Rafał standardowo jak z twoimi pracami... podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 No to się czesze że się panzerek podoba. Jeszcze trochę pastelowania zostało kilka plam i wsio. Najgorsze jest to że zgubiłem gdzieś rękę od figurki i jest nie lada problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi