bazylms Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Zrób mu jakąś protezęi owiń temblakiem - będzie że lekko ranny, albo łapa zwichnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Od której dokładnie ? Jak coś podam Ci farby jakimi Ci malowałem je i sobie podmalujesz to co będzie widać a resztę zrób jak mówi Bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Myślałem,że już go dawno skończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Myślałem,że już go dawno skończyłeś. Wiesz co jest najlepsze... że ja też tak myślałem Aaale wykopałem go parę dni temu. Od której dokładnie ? Jak coś podam Ci farby jakimi Ci malowałem je i sobie podmalujesz to co będzie widać a resztę zrób jak mówi Bazylms Odezwe się na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Friule to w moich modelach standart a zestawowe gąski są dość badziewne. A jeszcze ładnych kilka lat temu, zarzekałeś się, że po nie nie sięgniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Od paru miesiecy jestem nawalony dlatego moge!!... xD Aleeee jeszcze za72 się nie wzialem czyli jest dobrze ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Niestety podrzucam tylko jedno zdjęcie bo mi kurde baterie padły w aparacie. Model ogólnie rzecz biorąc skończony zostały tylko gęsi i lekka poprawka figurek. Z założenia winietka miała być ponura i mroczna, mam nadzieję że uzyskałem pożądany efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 DObra, składaj te gąski. A jak możesz to pokaż proces ich "kolorowania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Właśnie z gąskami mam problem bo ciężko dostać do tego pojazdu. Jak zdobędę dokładnie opisze jak i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 A tutaj pytałeś Rafał? http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=1511075 Ja tak do dwóch pojazdów zapytałem i okazało się,że ma tylko nie wystawione. Wystawił mi je i zakupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Zakupiłem w karayi ale na razie zero odzewu, poczekam z tydzień jak nikt się nie odezwie pokukam na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam! Z założenia winietka miała być ponura i mroczna, mam nadzieję że uzyskałem pożądany efekt. Jest mroczno i ponuro i uzyskałeś pożądany efekt. No i poza tym bardzo mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Kwietnia 2012 Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Fajnie z figurkami wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Maja 2012 Autor Share Napisano 6 Maja 2012 Totalna lipa friule nie pasują, bandaże są za szerokie a już nie mam jak zeszlifować... zaraz się wpienie i sprzedam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 Duużo roboty ale friulki dopasowane w miarę, muszę podpicować figurki i kuniec: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Super jedynka! Tylko zastanawiam się jak maja być te gąski, bo są fotki z założonymi tak jak Ty masz i na odwrót http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Hauptmann_Herbert_Stemmer_in_front_of_a_PzKpfw_I.jpg http://www.toadmanstankpictures.com/pz1_02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Maja 2012 Autor Share Napisano 23 Maja 2012 Nawet mnie nie wkur**aj!! PS: Tutaj sa tak jak u mnie, juz sie wpienilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Tamten jest z muzeum - myślę że tam mu źle gąski założyli. Logicznie powinno być tak jak masz Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 (edytowane) Rafał ma dobrze zalozone,ze zdjec wynika ze byly tak i tak.Moj Tristar stoi kilka lat bez gasek Edytowane 24 Maja 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meejohn Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Witam. Takie oto zdjęcie gąsek z "World War II Database". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Moim zdaniem należy się podpierać zdjęciami z epoki a nie obiektów muzealnych lub replik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Muszę zmartwić, ale model w tej wersji jest niepoprawny: - brak fragmentu obowiązkowej modyfikacji przedziału silnika tzn. osłon na wlot zimnego powietrza, wszystkie jedynki miały "aplikowane" osłony na wlot i wyloty przed użyciem bojowym (autoryzacja AHA/in.6 (IVA) 28 czerwiec 1938) białe krzyże sugerują iż to pojazd z kampanii w Polsce (1939)... Już te użyte w Hiszpanii (1938) miały wspomnianą modyfikację. Co ciekawe dałeś poprawne osłony na wylot gorącego powietrza ale na wlot już nie, nie rozumiem. - od 1937 instalowano wyrzutnik świec dymnych, był w zestawie ale nie znalazł się na pojeździe? Źródło Panzer Tracts no.1-1 Panzerkampfwagen I Do wykonania nie mam zastrzeżeń wysoki poziom. P.S. Gąsieniece masz założone porawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 1-Galeria już jest (dawno temu skończony) 2-Minął rok od ostatniego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekBydg Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Ależ jakubie97 przecież kolega Krisownia wyraźnie napisał: Muszę zmartwić a jak mus to mus, nic nie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 No, też się dziwiłem, że ktoś ten temat odkopał i wrzuciłem swoje 5 groszy. A ten lapsus z osłoną wlotu i wyrzutnikiem świec można spokojnie i teraz poprawić. Mam w swojej kolekcji Panzerjaeger I - stał na półce pół roku nim się zorientowałem o błędzie w systemie jezdnym, raz dwa i poprawione, model przecież można zawsze poprawić, zmienić ba nawet zmyć na zero a obecność w galerii to nie wyrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi