Kuglaty Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Model konkursowy z innego forum. Wątek warsztatowy można obejrzeć tutaj: http://www.dioramy.fora.pl/warsztat-konkursowy,75/challenger-i-mk-3-1-35-lee-ukonczony,5249.html Sesja w plenerze Na koniec konkursowa pancerka - zdjęcie porównawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Wywal tą figurke i będzie bardzo dobrze. Wykonany ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 No trzeba przyznać że w plenerze wygląda on jeszcze lepiej, a takie pytanko mam te pudełka na napoje drukowałeś czy one w zestawach są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 3 Września 2011 Autor Share Napisano 3 Września 2011 Kondziu - dzięki, miło usłyszeć, że się model podoba nie tylko mnie Wywal tą figurke i będzie bardzo dobrze. Wykonany ciekawie. Fakt - figurka nie wygląda najlepiej... Dlatego zamieściłem tylko 3 zdjęcia z plastoludkiem ;) No trzeba przyznać że w plenerze wygląda on jeszcze lepiej, a takie pytanko mam te pudełka na napoje drukowałeś czy one w zestawach są? Pudełka są własnoręczną robotą, tzn. obróbka kilku zdjęć w Photoshopie i wydruk, mam jeszcze zrobione pudła z CocaColi i Pepsi. Planuję również małą scenkę z Leopardem IIA4 do którego robię sobie skrzynki po browarach, lecz narazie o tym cicho sza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Września 2011 Share Napisano 3 Września 2011 Bardzo fajny, ładnie zużyty, bez przesady. Przybrudź troszkę wydechy i ogarnij wyrzutniki granatów dymnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Całość ładna, ale wyrzutnie granatów niestety psują efekt. Są źle przyklejone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 11 Września 2011 Autor Share Napisano 11 Września 2011 Fakt- coś mi nie pasowały te wyrzutniki ;) łatwy mankament do poprawienia. Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Bardzo ładnie wykonany Challenger. Po poprawkach wyrzutników i usunięciu manekina, będzie naprawdę super Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Września 2011 Share Napisano 12 Września 2011 Super wygląda na piasku. Te niebieskie tło mu nie służy. Ponadto bardzo podoba mi się kolor beczek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 14 Września 2011 Share Napisano 14 Września 2011 no czlowieku na 10 daje 11 model pierwsza klasa w wykonaniu ! i to malowanie jeszcze to juz wgl mistrz i szacunek dla Ciebie i wiecej takich ladnych modeli zycze Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 15 Września 2011 Share Napisano 15 Września 2011 Model ładnie się prezentuje aczkolwiek jest kilka nieścisłości. Właz od wew. strony powinien być biały. Jeden z karnistów na wieży nie do końca jest umiejscowiony tak jak powinien być. Liny cholownicze chyba przerabiałeś troszke bo nie do końca są takie jaki być powinny. Wizjer na wieży jest chyba w fazie otwierania:). Brak anten:), Z tyłu na wieży powinna być tabliczka z oznaczeniem. No i to co koledzy już wcześniej napisali wyrzutniki granatów, figurka i przede wszystkin wydechy. Cały Challenger upaprany. poobijany, pordzewiały a wydechy czyściutkie jakby nigdy nie był odpalany:). Jedna sprawa która akurat mnie nie pasuje to to że 5 o'clocki dbają o sprzęt i tak pordzewiały napewno nie wyjechałby z jednostki. Generalnie sporo wycisnołeś z przepaku Tamki i bez dodatków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Września 2011 Share Napisano 16 Września 2011 Ekstra pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuglaty Napisano 20 Września 2011 Autor Share Napisano 20 Września 2011 Super wygląda na piasku.Te niebieskie tło mu nie służy. Ponadto bardzo podoba mi się kolor beczek. Pozdrawiam. Beczki pomalowane kolorem Rust z Palety barw od Pactry. Model ładnie się prezentuje aczkolwiek jest kilka nieścisłości. Właz od wew. strony powinien być biały Oj jeśliś waszmość nie jest pewien na 100% kolorystyki to nie rzucaj słów na wiatr... http://i39.photobucket.com/albums/e165/ ... 0024-1.jpg Jeden z karnistów na wieży nie do końca jest umiejscowiony tak jak powinien być. Chyba chodziło o kanister? Efekt zamierzony, aby urozmaicić nieco wygląd czołgu. Liny cholownicze chyba przerabiałeś troszke bo nie do końca są takie jaki być powinny. Owszem liny przerabiałem, jednak uchwyty mocujące pozostały oryginalne z plastiku. Wizjer na wieży jest chyba w fazie otwierania:). Brak anten:), Wizjer jest ruchomy, w trakcie otwierania. O antenach zapomniałem na śmierć! Doklei się ;) Z tyłu na wieży powinna być tabliczka z oznaczeniem. Nie przy każdym Challengerze takowa jest. Ja wzorowałem się poniekąd tym egzemplarzem http://i3.tinypic.com/x6hil0.gif Cały Challenger upaprany. poobijany, pordzewiały a wydechy czyściutkie jakby nigdy nie był odpalany:). Jedna sprawa która akurat mnie nie pasuje to to że 5 o'clocki dbają o sprzęt i tak pordzewiały napewno nie wyjechałby z jednostki. Taka wizja artystyczna ;) Faktem jest to, że gdy dorwałem się gąbeczki i olejów nie mogłem się powstrzymać od obijania modelu Dziękuję wszystkim pozostałym osobom za komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi