matejson Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Witam serdecznie, Co prawda model będzie stał docelowo na dioramie, którą kończę już z resztą to chciałem mimo wszystko zrobić osobną galerie. Model Revell'a lufa działa z RB Model, mg 34 z Aber'a, schurzeny i reszta blaszek z parta plus to co widać z polistyrenu. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 ładne kamo. Ekrany boczne będziesz dawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 Nie, zostanie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Piękny mikrus. (standardowy komentarz do skali 72) Wydaje się przynajmniej, że jest w skali 1:48 (standardowy komentarz do skali 72 off) Ładnie wymalowany, choć na ekranie z prawej strony wydaje się, że trochę Ci farba pociekła zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 17 Września 2011 Autor Share Napisano 17 Września 2011 A wiem, to zaprawka robiona pędzelkiem. Farba odprysła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Coś pięknego, w 35 ciężko coś takiego ujrzeć. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 17 Września 2011 Share Napisano 17 Września 2011 Naprawdę fajnie wymalowałeś tą trójeczkę. Tak jak napisał reggy, nie wygląda na 1/72. Może jedynie podwozie bym nieco bardziej pobrudził przy użyciu ciemniejszych pigmentów, zwłaszcza za kołami. Swoją drogą nie wiedziałem, że Aber robi lufy do 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Dzięki za komentarze. Może jedynie podwozie bym nieco bardziej pobrudził przy użyciu ciemniejszych pigmentów, zwłaszcza za kołami. Masz rację, lecz musiałem zadbać o spasowanie kolorystyczne z podłożem na dioramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Panzer wygląda kapitalnie. Jak już pisano - kompletnie nie przypomina 1/72. Diorka wygląda ciekawie, choć trochę mi nie pasuje kierunek jazdy czołgów - myślę, że powinni się zauważyć. Co innego gdyby "trójka" jechała w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Diorka wygląda ciekawie, choć trochę mi nie pasuje kierunek jazdy czołgów - myślę, że powinni się zauważyć. Co innego gdyby "trójka" jechała w drugą stronę. M3 jest już uszkodzony, będzie zerwana gąsienica i dojdą figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Biedny M3, ale w końcu nie zawsze alianci byli górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Świetna dio Roślinność była malowana czy tylko ją przykleiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 18 Września 2011 Autor Share Napisano 18 Września 2011 Malowana aerografem na różne odcienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Września 2011 Share Napisano 18 Września 2011 Masz rację, lecz musiałem zadbać o spasowanie kolorystyczne z podłożem na dioramie. Chyba, że tak. Swoją drogą bardzo fajnie wyszła ci roślinność na dioramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Września 2011 Share Napisano 19 Września 2011 Szykuje się naprawdę fajna scenka Już nie mogę się doczekać efektu końcowego. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 No powiem szczerze, że ta dioramka robi jeszcze większe wrażanie niż sam model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Bardzo ładny modelik Nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Dziękuje. Tu link do dioramki http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=81&t=28996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi