LimaOscar Napisano 24 Lipca 2012 Share Napisano 24 Lipca 2012 Mam tylko prośbę przy opracowaniach podawac źródło z odnośnikiem czyli Muzeum Ratownictwa. Się wie. Nawet linka można podać jako referencje ;) Teraz nowa częśc również poświęcona historii policji/mo w tym lotnictwu ;) A gdzie to? Bo nie zlokalizowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 25 Lipca 2012 Autor Share Napisano 25 Lipca 2012 Tu masz linka Lima: http://www.muzeumratownictwa.pl/lotnictwo-policyjne/ milicyjny czajnik mniam Fazzy, piękne zbiory i kopalnia wiedzy i inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Czajnik znany min. z serialu "07 zgłoś się" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Mamy kilka modeli do sklejenia/odświeżenia. Może jest ktoś chętny kto podjąłby się budowy najlepiej z Krakowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 27 Lipca 2012 Autor Share Napisano 27 Lipca 2012 Poka, poka jakie, jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 W 1:72 na pewno Mi-2, S-13 i jakaś karetka z I wojny ;) Dla zainteresowany Mi-8 SP-SXR miał wcześniej inne malowanie niebawem w galerii jak również KOLOROWE sanitarnego SM-1 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Dawno nie aktualizowałem, a temat lekko ruszony został Z tym że nie obyło się bez przygód Taśma zdarła farbę przy odklejaniu razem z podkładem Dziwne bo powierzchnię miałem odtłuszczoną, może farba nie wyschła dobrze W każdym razie mam nadzieję że jeszcze w tym roku będzie gotowy Stan aktualny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 Mała aktualizacja po zimie Dostał nowe kółko ogonowe i odchudziłem trochę zastrzały , a podczas grzebania w złomowniku napatoczył się kolejny prawie kompletny ... ... i będzie szwajcar, o taki : Kolorystyka prawie taka sama więc prace ruszyły ... i po oczyszczeniu, kilku wstawkach i oszlifowaniu, zapakowano delikwenta do transportu na montownię C.d.n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 "Szwajcar" w kolejnym etapie: montaż i maskowanie tu trzeba było jeszcze wyrównać malowanie podkładem Sądziłem że tylko mnie tak pogięło na punkcie tego samolotu, a tu proszę znalezione na niemieckim forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Świetna ta półka A czemu właściwie Ty to ciągniesz w galeriach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 No też byłem w lekkim zdumieniu Odnośnie Twojego pytania Mikołaju, bo nie wiem czy jest sens zakładania warsztatu dla każdego takiego kolejnego złomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Stał sobie w kącie długo aż się wreszcie oblatał Czas kończyć następnego... Edytowane 28 Września 2024 przez Artek82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Masz zacięcie do tych staruszków i fajnie Ci one wychodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Pamiętam tego szkraba z dzieciństwa... Ech, wspomnień czar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi