tornado Napisano 16 Lipca 2007 Autor Share Napisano 16 Lipca 2007 Myślałem nad białą i to dość intensywnie Inne kolory: ale czerwony kolor chyba najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Tornado ja bym sobie na twoim miejscu, pomalował Corwette na czerwony kolorek, a dach bym chyba zrobił czarny powodzonka. Decyzję do podjęcia zostawiam tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 A mnie się najbardziej podoba ta na 1 fotce kabrio, nie wiem do końca czy ona jest biała bo ma taki aksamitny kolorek :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Mi także Mi to podchodzi pod perłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 Mi to podchodzi pod perłę I chyba masz racje to na 90 % perełka jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 16 Lipca 2007 Share Napisano 16 Lipca 2007 a mi sie podoba ta niebieska choc czarnym bym nie pogardził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Fotele są już gotowe, pomalowałem je czarnym matem i przetarłem pędzelkiem clearem: Deskę pomalowałem na czarny półmat i okleiłem flockiem: Wnętrze jeszcze schnie, ale i tak chya trzeba będziee dać je do poprawy: Bylem już zdecydowany na pomalowanie kasty na biało, jednak po zrobieniu próbki okazało sie, że zarówno szary podkład jak i biały kolor różowieje W takim razie zdecydowałem się na srebny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Bardzo ładnie oklejona ta deska ...I foteliki też niczego sobie. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Ja również nie doczepię się do niczego, poniewasz wszystko jest super jak zawsze zresztą. P.s A co to jest ten Flock Andrzej, nigdy o czymś takim nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 P.s A co to jest ten Flock Andrzej, nigdy o czymś takim nie słyszałem. zerknij tu: viewtopic.php?t=190&highlight=flock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Hej, Nooo to zadałeś ćwieka z tym srebrnym ... kurde, już sam nie wiem ... czarna, czerwona, srebrna ... czerwona, czarna, srebrna ... srebrna, czarna, czerwona ... Ta srebrna wygląda pysznie. Kurcze ... Fotele i decha nie wiem tylko czy dobrze rozumiem to co widzę, fotel Twojej Corvette ma z tyłu coś na kształt "korpusu" który prysnąłeś na szary, tak? Jestem pewny, że masz dokumentację zdjęciową, więc jestem spokojny, tylko tak, wolę się upewnić. Powodzenia i pamiętaj ... ja tutaj tupię ... pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 nie wiem tylko czy dobrze rozumiem to co widzę, fotel Twojej Corvette ma z tyłu coś na kształt "korpusu" który prysnąłeś na szary, tak? Jestem pewny, że masz dokumentację zdjęciową, więc jestem spokojny, tylko tak, wolę się upewnić. Jest dokładnie to co widzisz, dokumentację posiadam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Trafny wybór Andrzej Na allegro można dostać flock. Linku nie dam, bo nie chce mi się szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Trafny wybór Andrzej Chodzi Ci o kolor kasty Na allegro można dostać flock. Linku nie dam, bo nie chce mi się szukać Flock na allegro kosztuje 26 zł. a w Hiro 7,23 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Trafny wybór Andrzej Chodzi Ci o kolor kasty Na allegro można dostać flock. Linku nie dam, bo nie chce mi się szukać Flock na allegro kosztuje 26 zł. a w Hiro 7,23 zł 1. Tak Sorry za niedomówienie (w zasadzie niedopisanie ) 2. No to niezła przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Lipca 2007 Autor Share Napisano 18 Lipca 2007 Tak naprawdę to nie jestem całkiem przekonany do srebnego najchętniej pomalował bym Corvettę na czerwono Z drugiej strony podkład na kaście już wysechł i muszę powiedzieć, że skoro kasta w szarym prezentuje się całkiem całkiem, to w srebnym metaliku powinno być jeszcze lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Lipca 2007 Share Napisano 18 Lipca 2007 Tornado wszystko jak narazie wykonane na najwyższym poziomie A srebrny kolor będzie pasował do tego autka, a poza tym złamie tą czerwień Jaguara stojąc obok niego na półce Pozdrawiam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 W domu miałem remoncik ale i tak znalazłem wolną chwilkę na klejenie (a co tam - przecież nie ja go robiłem ). Tak więc skleciłem do kupy maskę silnika: Kasta otrzymała kolor - jest to srebno/oliwkowy Motip 91U (spray). Szyby są nałożone na sucho do przymiarki: Podczas malowania zrobiłem babola po utwardzeniu bazy trzeba będzie go usunąć i jeszcze raz całoć prysnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Czy wnetrze komory silnika nie ma byc czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Czy wnetrze komory silnika nie ma byc czarne? Komora narazie jest tylko w podkładzie, będzie czarna ale dopiero jak skończę kastę na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 No tak sobie wlasnie myslalem... Zapomnialem jeszcz o jedno spytac. Na fotkach kolor nadwozia sprawia wrazenie lekko zlotawego. Tak jest, czy troszke fotka przklamala? Bo mnie sie w takim kolorze, jak na zdjeciach, bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Lipca 2007 Autor Share Napisano 19 Lipca 2007 Fotki trochę przekłamują, w realu jest bardziej srebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 19 Lipca 2007 Share Napisano 19 Lipca 2007 Piękny kolorek. Rewelacyjnie sięę prezentuje na tym "maleństwie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Lipca 2007 Autor Share Napisano 24 Lipca 2007 Chociaż tego nie widać ale prace powoli idą do przodu Na kaście zlikwidowałem zacieki i ponownie pomalowałem ją, ba nawet już na niej schnie clear Dzisiaj zabrałem się za deskę rozdzielczą, chciałem nakleić kalkomanię na plexi i wstawić ją w okienka, niestety okazało się, że kalkomania jest popękana i pomimo użycia płynów ciągle się zawijała i wogóle nie chciała się przykleić Nie pozostało mi nic innego jak pobuszować w necie, znalazłem oryginalne zegary na aukcji z częściami do samochodów, które sobie przeskalowałem i druknąłem. Nastepnie kilkakrotnie podkleiłem je taśmą klejącą, w ten sposób uzyskałem imitację szybek i na koniec wstawiłem je na swoje miejsca. Domalowałem co nie co przy radyjku i pare innych pstrykaczy, no i chyba starczy Skleiłem do kupy lampy dzienne i pomalowałem boczne kierunki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 24 Lipca 2007 Share Napisano 24 Lipca 2007 Odnoszę wrażenie, że decha od mojego Peterbilta jest wielkości radia w Twojej Corvette- cie Andrzej nie ważne, że powoli... Ważne, że do przodu Decha rozdzielcza wygląda "w dechę" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi