Markuz Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Bardzo ładnie prezentuje się faktura na wierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Wieża wyszła super . Ale takiego samozaparcia jak Ty do blach to ja nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Świetnie to wygląda, zwłaszcza faktura. Lepiej według Ciebie robić surfacerem czy nitro? s Oprócz tago że surfacera można chyba zmyć a po zabawie z nitro może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Dzięki za doping Panowie. Krzysiek malowałem H-80 MrHobby Przez pomyłkę kupiłem 3 buteleczki to niech będzie aby był zielony Marcin blach to ja nienawidzę kleić ale cóż nieraz trzeba Co się tyczy faktury to myślę ,że wszystkie sposoby maja swoje wady i zalety. Najprostsza i najmniej inwazyjna jest chyba metoda z surfacerem lub white putty MrHobby. Jak nam nie wyjdzie to zawsze możemy ją zmyć rozcieńczalnikiem leveling thiner Kornik postaram się jeszcze zrobić coś w Polskich barwach.Obiecuję. Podoba mi sie ten pojazd tylko nie jestem pewny czy był przez LWP używany? http://www.exito.sklep.pl/pl/p/TRUMPETER-05517-135-Russian-BTR-40-APC/9536 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Podoba mi sie ten pojazd tylko nie jestem pewny czy był przez LWP używany? Oczywiście że był http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=69&t=29164 http://wojskoitechnika.cba.pl/aaa/artykul/btr40.html http://pl.wikipedia.org/wiki/BTR-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Jeszcze parę pierdołek i maluję. Zamówiłem też friule.Włożyłem w niego trochę pracy to niech ma metalowe obuwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 i słusznie należa mu sie porządne buciki wyglada zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jest piękny, jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Modelik prezentuje się super. Mam tylko jedno pytanie. Pewnie to wina zdjęcia ale nie boisz się, że kolor zrobi się za ciemny po wszystkich płukankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 20 Listopada 2011 Autor Share Napisano 20 Listopada 2011 Masz racje Darek. Prawdę mówiąc popełniłem szkolny błąd. Chciałem zobaczyć jak model będzie wyglądał w Robertowych kalkach i położyłem je przed rozjaśnianiem bazowego Ale coś na to zaradzimy.Jakoś rozjaśnię tą wieżę.Zresztą model będzie w resztce zimowego kamo. Mam nadzieje,że jakoś mi wyjdzie. To bedzie moja pierwsza zimówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Zrob mu jasniejsza modulacje na wiezy i bedziegit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jak model będzie w zimowym kamo to nawet ot rozjaśni. Jak na razie wieża prezentuje się bardzo ciemno - po płukankach będzie z tego czarna mamba. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Bardzo ładny. Podziwiam cię za blacharkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Bardzo ładny. Podziwiam cię za blacharkę. Nawet nie wiesz ile mnie nerwów to kosztuje. Z wielu drobnych elementów zrezygnowałem.Nie dałem już rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Czy mi się wydaje, czy orzełek zzieleniał? Tak to ładnie, chociarz bardziej podobało mi się pierwsze malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 pięknie idzie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Zzielenial bo wszedl jeszcze jeden kolor dla urozmaicenia i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Tak zzieleniał,ale właśnie go czyszczę Teraz czas na moje pierwsze zimowe kamo. Dzięki Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Zzielenial bo wszedl jeszcze jeden kolor dla urozmaicenia i bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Coś forum ma awarię chyba. O widzę Rafał dublet walnął. Jak się wysyła wiadomości to cały czas łączy albo błędy wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Jest Dżem i malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Pięknie ,ładnie wybrnąłeś z tą wieżą Nie szkoda Ci tak pięknego malunku na wapno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Share Napisano 21 Listopada 2011 Dzięki Panowie Nie szkoda Ci tak pięknego malunku na wapno Kiedyś trzeba spróbować ten pierwszy raz Zastanawiam się tylko czy robić na lakier do włosów czy może samymi olejami jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Stawiam na lakier ale zaznaczam ,że nigdy nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi