pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Teciak zapodkładowany. Jego ostatnia szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 ufffffffffff:)...no bo inaczej zostaniesz mistrzem malowania bazy . Nadal robisz w zimowym kamuflazu ?....smigaj dalej z checia popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Tak w zimowym. Nie poddam się ufffffffffff:)...no bo inaczej zostaniesz mistrzem malowania bazy A co mi tam najwyżej zostanę mistrzem Czy kolorek może być jak na ruski kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Mnie się podoba, ale to nie fachowa opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Może być tylko ciut rozjaśnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jakiś taki ruski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jakiś taki ruski... Twoje komentarze mnie powalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 A mnie Twoje... moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Czym malowałeś ten soviecki podstawowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Kolor właściwy towarzyszu Konrad C Za nie wykonanie planu pięcioletniego Ludowy Komisariat Przemysłu Czołgowego może wam zafundować darmowe wakacje zimowe w Kraju Krasnojarskim. Więc zastanówcie się pięć razy przed następną zmiana koloru. A tak na poważnie to kolor jest ok. Możesz podać nr farb lub proporcje mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2011 Kolor to mix Tamiya XF58+XF4+MH H-80. Tym razem kamuflaz zrobię metodą jaka zastosował reggy w swoim Tygrysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Wiem,że to już stało się dla was nudne. Wstawiam fotki po raz ostatni z prac nad zimowym kamo. Na koniec pokaże galerię.Jeśli będzie co pokazywać Zastosowałem metodę kolegi reggy. Jest to jak dla mnie o wiele lepsza metoda niż robienie zimówki na lakier do włosów.Tylko trzeba troche potrenować. Na wieży w jednym miejscu chyba to jeszcze trochę poprawię. Fotki wyszły mi dość paskudne tak,że nie sugerujcie się kolorkami. W rzeczywistości są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Ładnie .A jaka to metoda bo nie chce mi sie grzebać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Czy ta farba z tego sido tak łatwo schodzi? I co masz na mysli mówiąc poternować? Model - super. I nie rusz go więcej jak tylko kolejnymi krokami zbliżającymi się do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Tutaj macie filmik ; Trzeba po prostu wyczuć moment kiedy zacząć ścierać farbę Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Orzelka troche przyciemnij bo za jasny jest w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 ty już lepiej NIC nie poprawiaj!!! jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Małe poprawki kamo Teraz biorę się za brudzenie. Metoda zmywania białej farby kolegi reggy jest The Best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Tylko! Wyczucie w brudzeniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 Tylko!Wyczucie w brudzeniu! Ok spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Na razie jest super Trzymaj tak dalej ... aha i nie spiesz się tak "płótno" do zabawy olejami masz świetne... Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Tylko!Wyczucie w brudzeniu! Oj tam ,oj tam, Piotr ma na pewno zapas zmywacza Wamodu a jak nie ma to Gwiazdka się zbliża Żartuje oczywiście Brudz go Piotruś tylko ładnie Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) No i spoko.....pamietaj zeby potem tez nieco popracowac nad orzelkiem....bo za dziewiczy jest Do zimowego kamo bardzo polecam Niedosc ze Ci da efekt splywajacego kurzu i calego syfu to jeszcze ci nieco podwiltruje pojazd (sam w sobie jest zgnilo zielony i nadmiar bardzo ladnie sie zwywa z benzyna do zapalniczek). W swoim ISie czasami 'blendowalem' biel delikatnie bialymi olejami a zielen zielonymi. pozdro Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Fajny ten AK. Też go używałem przy zimowym kamo w KV-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 Na razie teciak tak wygląda; To moje pierwsze i ostatnie zimowe kamo. Nie potrafie go jakoś realistycznie ubrudzić Teraz kolej na odpryski i rdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi