pan_piotrek Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Dwa wieczorki ok 8-10h pracy i voila: Co od malowania to jeszcze się nie zdecydowałem. Jeśli macie jakieś propozycję chętnie przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam. Model bardzo ciekawy. Panterki G to moje druga miłość ( po F-kach i Dwójkach ). Model ładny, czysto sklejony. Tylko jedyna rzecz ,która mi nie pasuje to cieniowanie. Czy cieniowałeś tylko jednym kolorem ? ? ? Wydaję mi się, że za duży kontrast wyszedł, ale nie znam się na tym dobrze. Niech się wypowiedzą osoby, które już to robiły. Będę zaglądał, bo model ciekawy. ( ach, zapomniałem że jeszcze nie mogę go pić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Kontrast ma być za duży. Po brudzeniu się zmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Aaaa, jeśli tak mówisz to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Nie bijcie za bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Nie bijcie za bardzo ;) A za co jest pięknie ,super wyszło Ci to kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 NO i Bardzo ładnie. I modulacja kolorów faktycznie dała efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Jak dla mnie rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Dzięki chłopaki Ale bez przesady ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam. Bardzo ładnie położone kolorki. Mam tylko pytanie, nie powinny one być odrobinę mocniejsze, bo wydają mi się blade( może to wina oświetlenia ) ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ładnie ci wyszło kamo tylko teraz jak byś jeszcze poprawił piaskowym ...delikatnie to ładniej by było widać żmijki ale to tylko moja sugestia . Podglądam dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Spróbuje Mirek. Trochę się na Twojej Panterze wzorowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jak narazie wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Bardzo dobrze wyszło po tej modulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 31 Października 2011 Autor Share Napisano 31 Października 2011 Nie byłem zadowolony z kamo więc zaczynam od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Skądś to znam Próbuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Zamierzenie: Jeszcze parę poprawek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Masz możliwość poprawy krawędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Co masz na myśli? Tam gdzie wyszły trochę nierówne poszarpane będę starał się poprawić pędzlem. Tak samo jak w miejscach kiedy przejścia są nie do końca ostre. To są foty modelu zaraz po ściągnięciu masek, jeszcze bez jakichkolwiek poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Chodzi mi o te poszarpania. Tamto kamo naprawdę wyglądało "kul" ale doskonale Ciebie rozumiem bo sam wiem co to znaczy. Często też zmywam farbę albo przemalowuję modele dotąd aż mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 26 Listopada 2011 Autor Share Napisano 26 Listopada 2011 Pociągnę z pędzla przy krawędziach i będzie w porządku. Takie miałem założenie że najpierw zamaskuje i aerkiem a potem wzdłuż krawędzi pędzlem. Będzie dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Będzie dobrze ;) Nie wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Dobrze ze zmieniles kamo. Tamto bylo raczej niezgodne merytorycznie, poznych G tak nie malowali. tamte paski byly ladne ale nie na marzec czy kwiecien 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi