eljazz Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 WITAM. Pozwolę sobie przedstawić kolejnego OPLA-BLITZA tym razem pojazd do konserwacji linii telefonicznych. Podwozie Opla Maultiera ( Italerii) reszta "hand made " malowanie z walk na krymie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Bardzo ładny. A jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Elegancki pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Sorry zapomniałem napisać oczywiście 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Tak podejżewałem, ale pry twoich umiejętnościach to mogła być też 72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Zużycie fajne, błocenie/kurzenie też. Mam mieszane uczucia co do glonów na dachu, ale... może być. Jako, że mam zawsze bzika na punkcie oznaczeń i przypisania modeli do odpowiedniego miejsca i czasu, to chciałbym tylko zauważyć, że 17. DPanc nie walczyła nigdy na Krymie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Witam! No i PKP proszę Pana...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Merten! wcale nie masz bzika po prostu liczy się każdy szczegół , nie chciało mi się sprawdzić, pamiętałem że gdzieś na południu i napisałem Krym, a powinienem Stalingrad. Dzięki za uwagi. pozdro. eljazz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 24 Października 2011 Share Napisano 24 Października 2011 Model wykonany fajni. Ale, może to wina zdjęć, wygląda jak by był nieco "złamany" tuż za kabiną. Przód i tył pojazdy jakby nie był w jednej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Mam przed sobą model i nie widzę nic takiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 24 Października 2011 Autor Share Napisano 24 Października 2011 Witam!No i PKP proszę Pana...... Marioba! wybacz stary jestem te PKP to --dobrze, czy-- źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Gratulacje z wykonania naprawdę fajnego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaTDS Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Złamany nie jest, po prostu kontener jest krzywo przyklejony ( pochylony do przodu) dlatego jest efekt złamania pojazdu. Poza tym model miły dla oka i brawa za projekt hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Noo śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 26 Października 2011 Autor Share Napisano 26 Października 2011 Złamany nie jest, po prostu kontener jest krzywo przyklejony ( pochylony do przodu) dlatego jest efekt złamania pojazdu.Poza tym model miły dla oka i brawa za projekt hand made Drogi Seba TDS nic nie jest krzywo przyklejone polecam książkę "Opel Militarfahrzug 1906-1956" która Ci wiele wyjaśni? pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo ładny model. Domyślam się, że do wykonania użyłeś modeli: Opel Maultier i Opel Radio Truck- jeśli jest inaczej, proszę wyprowadź mnie z błędu. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Opel Maultier tak natomiast reszta hand made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi