pankot13 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Wreszcie skończyłem. Do budowy modelu użyłem zestawu blaszek fototrawionych Voyager i metalowej lufy RB. Kamuflaż udało mi się psiknąć dopiero za 3 razem. Model malowany farbkami Mr.Hobby seria H Do brudzenia zastosowałem pigmenty Mig i Kremer. Co wyszło to przedstawiam wam na załączonych fotkach. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Piotrze /oj jak oficjalnie / Pumka wyszła Ci super ,szczególnie podoba mi sie kamo i opony są jak żywe ,reszta też jest rewelacyjna ,żebym jak tak umiał jak nie umiem Gratuluje pieknego modelu i czekam na Teciaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aphar Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Mi za to właśnie opony się nie podobają. Reszta jest pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Witam. Cały czas śledziłem wątek i powiem, że model wyszedł na prawdę świetnie. To właśnie podoba mi się w tym modelu, że nie jest on masakrycznie przybrudzony, ale z umiarem i smakiem tak, że całość prezentuje się znakomicie. W tym modelu najbardziej spodobało mi się kamo, obicia i brudzing, a i sama Puma jako pojazd mi się bardzo podoba ( prawie Tak samo jak Panterka ). Moja ocena 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Tak... najlepsza puma jaka widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Śliczniutka Pumka Narobiłeś mi smaka na tek model Gratuluję i pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Bardzo, bardzo ładny. Malowanie ekstra i brudzenie delikatne - w pozytywnym znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italerii Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Witam wszystkich jako, że jest to mój pierwszy post, a odnosząc się do modelu powiem tylko tyle: jest świetnie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Nie będzie z mojej strony przesadą jeżeli napiszę, że jest to najlepiej jak do tej pory wykonana Puma, jaką widziałem w swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Mocne wykonanie, bez dwóch zdań piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Pokazałeś klasę. Gratuluję wykonania. Czy na kołach nie zostały rowki po klejeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Witam, Coś pięknego, bardzo mi się podoba detal i malowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 27 Października 2011 Autor Share Napisano 27 Października 2011 Bardzo dziękuje Panowie za komentarze. Pokazałeś klasę. Gratuluję wykonania. Czy na kołach nie zostały rowki po klejeniu? Grzesiu ten bieżnik idzie naprzemiennie jak np. ząbki w zamku błyskawicznym w spodniach i na środku powstaje taki rowek po prostu Przypatrz się fotce,która wstawiłem.To taki sam typ bieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jestem zatopiony w cukrze takie slodzenie tutaj odchodzi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Jestem zatopiony w cukrze takie slodzenie tutaj odchodzi xD i kto tu cukruje ? Tak... najlepsza puma jaka widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Oj takie zarty Standardowo musze namieszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ale ja dokładnie o tym Rafał wiem ,tak tylko sie śmieję A Ty zamiast mieszać to "55" kończ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Muszę zgodzić się z kolegami, bardzo dobra praca. Całość prezentuje się świetnie i zupełnie nie ma się do czego przyczepić. Szczególnie do gustu przypadły mi kolory kamuflażu, obicia na wieżyczce oraz opony. Subtelne brudzenie także bardzo mi się podoba, mimo iż jestem zwolennikiem mocniejszych śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Października 2011 Share Napisano 27 Października 2011 Ale ja dokładnie o tym Rafał wiem ,tak tylko sie śmieję A Ty zamiast mieszać to "55" kończ T-55 ogolnie skonczone wrzucilem do warsztatu porownanie zosyaly tylko duperele. Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Słodzenie odchodzi bo ta świeżo ukończona Puma wygląda tak słodko jak nowo narodzona prawdziwa Puma No, a tak poważnie, to nigdy mi się ten pojazd za bardzo nie podobał i chyba tak już pozostanie. Urzekło mnie natomiast Twoje wykonanie, które wygląda fantastycznie. Jest schludne, wyważone, nie ma w nim przesady, ani próby wykonania jakiegoś efektu na siłę. To po prostu świetnie zrobiony model z dopracowaną wykończeniówką. Niecierpliwie czekam na kolejne Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 jednym słowem brak mi słów, czadowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 słodziutki bobasek, taki zmyślny, już mówi? a tak na serio to piękna praca. 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Października 2011 Autor Share Napisano 28 Października 2011 Bardzo dziękuję Chociaż mi samemu moja Puma się podoba to nie spodziewałem się tak dobrego przyjęcia modelu na forum i tylu pozytywnych komentarzy. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Słodzias . Bardzo ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 Piękny model, zazdroszczę umiejętności. Trochę szkoda, że podstawka pod niego taka uboga ;) Wielkie brawa ! Czekam z niecierpliwością na kolejną relacje. Masz już coś w planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi