PiotrekM Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jest to przepakowany zestaw KP, nic specjalnego ale tragedii nie ma. Nie miałem ochoty go kleić ale konkurs mnie zmobilizował. Myślę, że da się z tego zestawu zrobić coś przyzwoitego nawet prosto z pudła. Malowanie prawdopodobnie będzie to pudełkowe, zdjęcie poniżej pochodzi z TBiU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 No proszę! kolejna Kaśka Coś mi się wydaje, że ruszę na strych na poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Też mam mocno sentymentalne podejście do tego modelu, więc będę śledził postepy z budowy z dużym zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Witam serdecznie kolejny śmigłowiec - życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Fantastycznie, kolejna "czwóreczka". Mam nadzieję, że oba warsztaty dojdą do końca. Ale już widzę, że warto było zorganizować konkurs, choćby po to by zobaczyć takie modele na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Fantastycznie, kolejna "czwóreczka". Mam nadzieję, że oba warsztaty dojdą do końca.Ale już widzę, że warto było zorganizować konkurs, choćby po to by zobaczyć takie modele na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 20 Listopada 2011 Share Napisano 20 Listopada 2011 Jestem pod bardzo miłym wrażeniem - po mojemu, całkiem przyjemnie się go "spudła" składa - robię to sobie właśnie po cichutku w domu... Ten konkurs to naprawdę świetna rzecz:))) Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Witam. No to mamy już dwie Mi-4ki w naszym konkursie. Fajnie że też wybrałeś ten modelik. Szczerze powiem ze szerokim łukiem omijałem ten zestaw nigdy nie zaglądając do pudelka myśląc że tam są wypraski mołdawskiego AERa . Nie wiem z kąd mi się to wzięło. Czy gdzieś widziałem na zdjęciu czy jak. Miałem oryginalnego Mi-4 z AERa i masakra moim zdaniem. Ten jest o niebo lepszy. Chyba zaopatrzę się też w ten zestaw jakby co. Życzę fiedotow miłej zabawy i sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 tees, bo ZTS pakował Mi-4 z AERa, ale w wersji M na pływakach Nie mów że Aer był taki zły, ja skleiłem kiedyś wodną Kaśkę i nawet fajna była, miała nawet otwierane drzwi wejściowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Tak. Masz racje. Faktycznie to była wersja morska ta Aerowska . Wiesz. ja tego nie kleiłem ale wizualnie to nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia. Ale skoro go robiłeś i mówisz ze nawet nieżle się go robiło to oczywiście wierze. Ja tego Aera sprzedałem na aukcji a teraz troche żałuje bo praktycznie nie do zdobycia. Ot tak nawet jako zestaw kolekcjonerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Listopada 2011 Share Napisano 22 Listopada 2011 Poprzednio w tym samym pudle były zupełnie inne wypraski (nie wiem czy to był AER czy inny wynalazek) ale z pewnością nie była to wersja na pływakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi