Michał96 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Mistrzowska robota, podobają mi się mokre ślady. Kurde, ależ jestem zacofany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Nie tylko ty. Kolejny super model na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Podwozie podobnie ubrudzone jak u bt-7 MIG'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Jestem dumny z tego zacnego forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Podwozie podobnie ubrudzone jak u bt-7 MIG'a. Musiał zmałpować ode mnie. A tak na poważnie trzeba mieć jakieś inspiracje Rafał. Michał nie jesteś zacofany tylko trzeba popróbować nowych technik. Dostaliście z Grześkiem od Krzyśka wspaniały materiał filmowy. Teraz tylko oglądać ,ćwiczyć i przenosić to na modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Pięknie wyszło Mig by się nie powstydził Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Dostaliście z Grześkiem od Krzyśka wspaniały materiał filmowy. A ja moge też dostać Piotr mistrzostwo świata ta Twoja betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Piotrek - świetnie wygląda. Kurde przyprawiasz mnie o niechęć do pracy. Ale się nie poddam tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Kurde przyprawiasz mnie o niechęć do pracy. . Oj Krzysiu ,kokietek http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=27406&start=390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Dziękuję bardzo Panowie za wierne kibicowanie. Na razie model tak się prezentuje. Zostało postarzeć łopaty i może jeszcze parę szczegółów zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Fajnisty! Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Superancko wyszło Świetnie ubrudzony, z wyczuciem.. nie za mocno nie za słabo Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Bardzo dobrze. Kończ i walczyć ze Stugiem. Czym robiłeś plamy oleju/smaru na kołach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Piotr szok podobuje sie strasznie ,buda rewelacyjna ,podziałaj może z gąskami bo takie trochę schematyczne to kurzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Jeśli można to zapytam jak malowałeś wydechy. Całość idealna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Dzięki. Krzysiek plamy smaru to pigment Kremera 41000 (brąz Van Dycka)+lakier połysk Tamiya. Grzesiek wydechy malowane gąbeczką trzema odcieniami rdzy Vallejo. Robert gąski na łączeniach są poprzecierane metalizerem (ołówkiem),tylko na fotkach to uciekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Brak słów. Wygląda pięknie. Brudzenie wanny zwala z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Świetnie pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Jest na prawdę pięknie. Jedynie rzeczywiście spróbowałbym gąski jakoś delikatnie zróżnicować. Oczywiście decyzja należy do Ciebie , bo jak mawiają u mnie w robocie lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Jak nakładasz ten pigment na górnych powierzchniach? Z czym mieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Tym razem spróbowałem terpentyny bezzapachowej tak jak polecał to Dumo. Użyłem tej; http://www.szal-art.pl/terpentyna-bezzapachowa-250ml_174_2523/ Schnie dość szybko i świetnie rozprowadza pigmenty. A same pigmenty podsypuję w wybranych miejscach i rozprowadzam je nią dość bogato zalewając,zwracając uwagę aby się całkowicie rozpuściły w niej.Tak żeby nie zostawić żadnych grudek. Gąski zostawię raczej już w takim stanie jak są. Panowie przypominam,że dzisiaj o 17.00 na Discovery World pierwsza część "Największych bitew pancernych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Siemasz Piotrze, robota świetna wygląda bardzo dobrze. Jedna uwaga, źle wklejone koła przednie jezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Obróciły się. Wycięciem na deklu piasty do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Obróciły się. Wycięciem na deklu piasty do góry? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi