MWALLO Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Witam! Postanowiłem umieścić w wątku warsztatowym model małego szkraba, nad którym obecnie pracuje. leżał jakiś czas w pudełku i postanowiłem go skończyć. Na chwilę obecną wygląda tak: Dalsze etapy prac, pomalowane narzędzia i podkurzone elementy, wygląda to tak: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 No i super wygląda. Świetny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 Bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo fajny. Tutaj moja pochwała za brudzenie, bo nie podoba mi się, jak ktoś brudzi np. całą płytę dookoła krzyża, a sam krzyż jest idealnie czysty. Tutaj wszystko jest brudne - z mojej strony +. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Zacny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Stug otrzymał pierwszą stronę gąsek i koła, jeszcze troszkę podmaluje układ jezdny: Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo ładnie. Budzenie rewelka. Nie wiem tylko czy gąsienica nie jest jakby o jedno ognisko za długą, bo jakoś dołem zwija z koła napędowego. Ale to tylko przypuszczenie, bo nie widziałem zdjęć oryginału. Mógłbyś coś napisać coś więcej o technice budzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 no bardzo ładnie a jak kolega robi całość bez napędu ? - robisz jakąś formę pod koła jezdne etc ? na tym sklejasz i nakładasz potem na pomalowany model ? pytam bo sam mam problem jak to zrobić przy gąskach w cząstkach aby skleić i pomalować je w całości nie na modelu ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Co tu dużo pisać jest super - jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Witam. Model piękny, nic dodać nic ująć. bzylmas, wydaje mi się, że koło napinające nie jest jeszcze na stałe przyklejone i dlatego tak z przodu gąska wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 jak kolega robi całość bez napędu ? - robisz jakąś formę pod koła jezdne etc ? na tym sklejasz i nakładasz potem na pomalowany model ? pytam bo sam mam problem jak to zrobić przy gąskach w cząstkach aby skleić i pomalować je w całości nie na modelu ? dzięki no dobra juz wiem masz zajebowafojskie gąski metalowe cofam pytanie, ale połowicznie czy ktoś wie, mi chodzi o standardowe gąski Tamki do 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Pięknie pomalowany model. Brudzenie zawieszenia genialne. Jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokół Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Michale a chciałem sie pytać czy masz jeszcze ten model :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 Widziałem ten model w piętek i naprawdę fajnie wyglądał pomimo ,że nie był skończony. Szacunek za mikro obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 Powoli do przodu, malowanie trwa... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 To zdjęte koło jest extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 No, fajne. Zasugerowałeś się StuGiem w SM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 30 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2011 sm....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Super model takie pisemko, podejrzewam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 Witam Sylwestrowo!!! Tegorocznego sylwestra mam w d..ie więc postanowiłem posiedzieć i podmalować model... Koniec coraz bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi