ups Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Postanowiłem wystartować w konkursie na innym forum z takim modelikiem. Pomyślałem , ze tu też pokaże, żeby nie było że totalnie nic nie robię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 No to podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombee Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Ja też się podłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Szkoda, że nie nasze klimaty WRZESIEŃ 1939 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 22 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2011 Szkoda, że nie nasze klimaty WRZESIEŃ 1939 r. A właśnie , że nasze bo mam zamiar w malowaniu z 39' z Polski go robić, zresztą producent nawet zapodał kalki z kampani polskiej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 To super, czekam i przyglądam się na postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Obserwuje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Grudnia 2011 Share Napisano 23 Grudnia 2011 Czekam na więcej. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam dziś jako ,że większość czasu kontemplowałem kaca i na nic innego nie miałem siły coś podłubałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam dziś jako ,że większość czasu kontemplowałem kaca i na nic innego nie miałem siły coś podłubałem. Ups... a mogłeś całe 1 stycznia kleić , bo "jaki nowy rok ,taki cały rok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Ciekawi mnie jak będziesz to malował, bo Ja nie umiem malować całego zawieszenia zamontowanego na czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 może gąsienice tylko sie formują, ja tak robie a do kół nie przyklejam gąsienic, ani kół do kadłuba. Można wszystko rozmontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Tak jak jeden z Kolegów wyżej sugerował koła są luzem na wtyk zamontowane ,a to wszystko po to ,żeby gąski ułożyć jak należy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Sorki ,że post pod postem. Może admini jakoś to łykną Malutki postęp. Oczywiście wszystko luzem złożone. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2012 Share Napisano 2 Stycznia 2012 Oświeć mnie czy dobrze dedukuję. Wszystkie koła łącznie z rolkami masz włożone na sucho. Na to układasz gąsienice. Potem jak wyciągniesz koła to masz złożoną gąsienicę i wszystko osobno do malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 2 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2012 Oświeć mnie czy dobrze dedukuję. Wszystkie koła łącznie z rolkami masz włożone na sucho. Na to układasz gąsienice. Potem jak wyciągniesz koła to masz złożoną gąsienicę i wszystko osobno do malowania? Exactly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Witam. Niestety po sklejeniu tej podstawy pod wieżę stwierdziłem ,że miedzy płytą a spawami jest szparka którą należy zaszpachlować. Po szpachlowaniu natomiast zginęły mi spawy , w związku z czym poszedł w obroty dremelek którym zrobiłem loże dla spawu i miliput z którego udziergałem nożykiem spawy. Nie wiem,czy fotki to pokażą ale na żywo wyglądają zadawalająco. Zastanawiam się czy ich nawet trochę papierem ściernym nie przyszlifować. Fotki: Przed i po Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Mogę prosić o zdjęcie z bliska - nic nie widzę z tej odelgłości . Kruppa obok sładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Mogę prosić o zdjęcie z bliska - nic nie widzę z tej odelgłości . Kruppa obok sładasz? Jak na moje to esdek 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Kurde chętnie bym dał fotkę z bliska próbowałem nawet przed momentem zrobić ale bez statywu i z tym obiektywem rozmazane wychodza:( To obok to Trumpeter 1/35 Sdkfz 7/1 2cm Flak 38 czyli wypychaczowy koszmarek od chińczyków. Może coś się da zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Na to co da się zobaczyć to dla mnie . Zauważyłem też szew na mg. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 Na to co da sięzobaczyć to dla mnie . Zauważyłem też szew na mg. Kurde szukałem tego szwu ale nie zauważyłem żeby był, to chyba refleks lampy błyskowej tak się odbił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Skoro tak to przepraszam - tak to wyglądało jak by tam był. Czekam na więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2012 A jednak jest szew na mg z boku dziś postaram się to wyszlifować. Ruszyłem coś wieżę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Stycznia 2012 Share Napisano 4 Stycznia 2012 Super . Ale czy na tylnych błotnikach od spodu nie powinny być przyklejone blachy foto? Z tego co widzę teraz masz tam dziurę. Jak to teraz przykleisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi