Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 No wg mnie to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Wiedziałem ze będzie cacko, zdjęcia to tylko potwierdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 pozbieram szczękę i może coś wówczas skomentuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Żadne słowa nie oddadzą piękna tego modelu więc napiszę jedynie, że to mistrzowski poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Stroju w najwyższej formie. Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 No udało mi się nie zepsuć nic, i do tego opłaciły się wydatki na gazetki modelarskie, bo oczywiście uczyłem się od lepszych, i podoba mi się to co wyszło. Model dostanie podstawkę na której spocznie razem z figurką, ale jeszcze mam dokładnej koncepcji, choć będzie prosta i mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joshua454 Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Gdzie kupiłeś ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października Godzinę temu, Joshua454 napisał: Gdzie kupiłeś ten model? Autor nie logował się na forum chyba ze 3 lata. Tego modelu już nie kupisz, chyba że z drugiej ręki, ale są nowsze: https://www.mojehobby.pl/szukaj.php?logout=&change_currency=&search_category=shop&search_keywords=Abrams+TUSK+&szukaj=search&search_buy_mode=full_offer&search_price_from=&search_price_to=&search_only_new=&search_news_from_days=30&search_delivery_from[d]=&search_delivery_from[m]=&search_delivery_from[r]=&search_delivery_to[d]=&search_delivery_to[m]=&search_delivery_to[r]=&search_sort=d_score&items_per_page=60&dk_szt[2977414]=1&dk_szt[15452759]=1&dk_szt[14633172]=1&dk_szt[38613216]=1&dk_szt[38613749]=1&control_answer=&answer_sha=7e67613007d6e5db4b6ee78e1d5909ceed593c16&newsletter=&last_active_input=search_keywords&search_attr_1[1%3A35]=t&szukac=t&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi