Polski_Czołgista Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 No wg mnie to rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Wiedziałem ze będzie cacko, zdjęcia to tylko potwierdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 pozbieram szczękę i może coś wówczas skomentuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Żadne słowa nie oddadzą piękna tego modelu więc napiszę jedynie, że to mistrzowski poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 Stroju w najwyższej formie. Mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 6 Maja 2014 Autor Share Napisano 6 Maja 2014 No udało mi się nie zepsuć nic, i do tego opłaciły się wydatki na gazetki modelarskie, bo oczywiście uczyłem się od lepszych, i podoba mi się to co wyszło. Model dostanie podstawkę na której spocznie razem z figurką, ale jeszcze mam dokładnej koncepcji, choć będzie prosta i mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi