Mikolaj75 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Aha! I wszystko wyszło na jaw. Kolega zakupił w swoim czasie w PZL linię technologiczną, za którą zapłacił oczywiście 1/72 część ceny, dlatego dali taką małą i teraz jechane! Coś mi tu wygląda na swoiste środki dopingowe CUDNA KOLEKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remik Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Dzięki Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 A tak w ogóle to ze Słupska nie masz daleko do Szczecina - może przywieziesz Iskrę na Paprykarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Cud miód iskiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Gratuluję ukończenia - wyrażałem już w Twoim topicu słowa uznania dla modelu, a tu dzisiaj zaskoczyłeś mnie mocno tą kolekcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Swoją kolekcją potwierdziłeś, że kolorowe Iskry to piękny temat modelarski. Model 2003 proponuję uzupełnić rekinią szczęką i godłem 19.LEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Cacuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Czekam, czekam a Galerii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AEROMODEL Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Brawo Remik !!! Pozazdrościć takiego KLUCZA Jakby w JW Redzikowo wiedzieli, że w granicach miasta Słupska stacjonuje taka Tajemnicza Eskadra to by PLM nie rozwiązano !!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi