kwiatektatek Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Wszystko wskazuje na to, że wyrobię się w terminie z dotychczasowymi dwoma modelami. Rozpoczynam więc trzeci: Jeśli ktoś ma ochotę krzyknąć: "Nie otwieraj! Zostaw dla przyszłych pokoleń!" to teraz jest najlepszy moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 NIE OTWIERAJ Powodzonka życzę, ale piękna jest ta zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Natychmiast zamknij z powrotem to pudełko bo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nie otwieraj bo wypuścisz z woreczka komunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nie otwieraj - prześlę ci gratis nową,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nie otwieraj!!! kup sobie obecnie pakowaną, a tą zostaw aby sprzedać na starość i podwyższyć sobie emeryturkę. A tak w którym roku zaczęli produkować czaplę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nie otwieraj bo wypuścisz z woreczka komunę Ten tekst mnie zniszczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 No ja niedawno wypuściłem z woreczka Japonię z okresu prosperity (Hasegawa Zeke ok 1980 )! A tak w którym roku zaczęli produkować czaplę? Na moją pamięć 1978/79. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2012 Nie wiem kiedy czaplę wypuścili ale: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 No, jak porównam ten model z...np Sokołem czy RWD-13 1:72 to mam wątpliwości czy obecny kierunek jest jedynie słuszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemosto Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 ech aż mi się łezka w oku zakręciła.. tyle modeli mi się przypomniało z dawnych lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Kolega niech zamknie pudełko i odłoży je z powrotem do szafeczki . A jeśli chce sklejać Czaplę, to niech powalczy z tym co obecnie Plastyk pakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Nie przesadzajmy. To późniejszy, dość popularny wypusk. Pierwszy był w lakierowanym pudełku o żółtym tle. Tych pewnie nie zachowało się już wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Skoro stworzono ją w 76 to pozwalam bo twoja pochodzi 84 jeszcze nie rarytas a tylko rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Ale przyznajcie- warsztat (intro) zrobił tak jak należy - chyba jest marketingowcem - nie ma to jak efektowne wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Może, mimo braku czasu ... OPEN, szkoda ptaszyska tylko poskładać, choć i to jest nie lada wyzwaniem. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Panowie i panie - mam sklejony płat, ale pokazywać jeszcze nie ma czego. Cała masa obróbki jeszcze go czeka. Natomiast po namyśle stwierdzam że nie zostawię czapli w standardzie. Co prawda na open to ja się IMHO nie kwalifikuję (dla mnie open to rozcinanie, przedłużanie, wycinanie), ale reguły konkursu są jasne. Chcę przerobić nieco kabinę. Tablice przyrządów. Lotnicy dostaną każdy po swoim siedzeniu, bo to wspólne oparcie jak w starych tramwajach to mi wybitnie nie leży. Dorobię lusterka, celownik, uchwyty do podnoszenia samolotu. słowem drobiazgi, bez ingerencji w bryłę modelu. W związku z tym przewidywany czas ukończenia modelu daleko wykracza poza termin końca konkursu. Zrobię ile mi się uda, reszta zapewne w zwykłym warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Szkoda. Liczyłem na konkurenta. W sumie to nikt inny nie rzucił się na Czaplę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Lotnicy dostaną każdy po swoim siedzeniu, bo to wspólne oparcie jak w starych tramwajach to mi wybitnie nie leży. Ja takie siedzenia ze wspólnym oparciem to pamiętam z autobusów Jelcz Berliet a z tramwajów też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 A więc Open. Trzymam kciuki, może jednak dasz radę w terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi