yar75 Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Kolejny szkrab z UMu w jedynej skali jakiej lepię.Do modelu dodałem lufę RB ,błotniki z blachy i parę drobiazgów.Malowany Pactrami.Zapraszam do oglądania i komentarzy.Na niektórych fotkach wieża nie dolega do kadłuba , musiałem ją widocznie podnieść przy obracaniu modelu. viewtopic.php?f=59&t=30627 Edytowane 4 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpt.Price Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 O proszę - i UM nie zgorszy wyszedł.Fajny,fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam Bardzo przyjemny dla oka model. Ślady eksploatacji delikatne i nieprzesadzone. Podobają mi się bardzo subtelne obicia. Trochę mniej przypadła mi do gustu nieco "płaska" rdza oraz błonka kalkomanii widoczna na krawędziach czerwonych gwiazd. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Dobra robota, jeszcze podsaweczkę poproszę i będzie cacy. Nikt wtedy nie zwróci uwagi na błonki o których pisze Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Jedynym minusem modelu jest widoczny film na kalkach. Poza tym wygląda bardzo ładnie. Świetnie pobrudzony. Bez przesady i logicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Świetny mikrus. Cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Piękny, naprawdę piękny. I koledzy z większej skali to informacja dla Was: ten model kosztuje niecałe 20 PLN! Mam pytanie do autora o wspomniane "drobiazgi". Jakim ustrojstwem zrobiłeś otwory na bokach wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Z tymi kalkami to prawda.Nie siadły jak należy, poza tym są rezerwowe bo właściwe się rozeszły przy nakładaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 A czym robiłeś otwory w wieży, po jej bokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Lutownica transformatorowa z odpowiednio przypiłowaną końcówką grota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo fajny. Daj mu jakąś podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi