yar75 Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) Kolejny szkrab z UMu w jedynej skali jakiej lepię.Do modelu dodałem lufę RB ,błotniki z blachy i parę drobiazgów.Malowany Pactrami.Zapraszam do oglądania i komentarzy.Na niektórych fotkach wieża nie dolega do kadłuba , musiałem ją widocznie podnieść przy obracaniu modelu. viewtopic.php?f=59&t=30627 Edytowane 4 Lutego 2012 przez Gość Cytuj
plastikk Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 O proszę - i UM nie zgorszy wyszedł.Fajny,fajny... Cytuj
kornik_69 Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Witam Bardzo przyjemny dla oka model. Ślady eksploatacji delikatne i nieprzesadzone. Podobają mi się bardzo subtelne obicia. Trochę mniej przypadła mi do gustu nieco "płaska" rdza oraz błonka kalkomanii widoczna na krawędziach czerwonych gwiazd. Pozdrawiam Kornik Cytuj
wosiek Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Dobra robota, jeszcze podsaweczkę poproszę i będzie cacy. Nikt wtedy nie zwróci uwagi na błonki o których pisze Kornik Cytuj
Panzer4 Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Jedynym minusem modelu jest widoczny film na kalkach. Poza tym wygląda bardzo ładnie. Świetnie pobrudzony. Bez przesady i logicznie. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Piękny, naprawdę piękny. I koledzy z większej skali to informacja dla Was: ten model kosztuje niecałe 20 PLN! Mam pytanie do autora o wspomniane "drobiazgi". Jakim ustrojstwem zrobiłeś otwory na bokach wieży? Cytuj
yar75 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Napisano 6 Lutego 2012 Z tymi kalkami to prawda.Nie siadły jak należy, poza tym są rezerwowe bo właściwe się rozeszły przy nakładaniu. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 A czym robiłeś otwory w wieży, po jej bokach? Cytuj
yar75 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Napisano 6 Lutego 2012 Lutownica transformatorowa z odpowiednio przypiłowaną końcówką grota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi