Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takie malutkie porównanie. Niby przeciwnicy, a jednak przyjaciele.

Spotkanie które nigdy się nie odbyło

20120329029.jpg

20120329030.jpg

Wyraźniejsze fotki porobię jak Mitek będzie skończony

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nareszcie malunki Kołpak śmigła będzie czerwony, więc ten wywijas poczyniony do czego? Szkoda mi silnika, można było z niego oddzielnego modela zrobić.

Napisano
Jarku, kołpak będzie czerwony i ma przebijać spirala ze spodu. Łatwiej powiedzieć, gorzej zrobić

Artur popatrz jak Wojtek robił to w Albatrosie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Mietek dostał nowiutki komplecik protez.

kolavl.jpg

Jak na razie wygląda bardzo pokracznie, ale jak dostanie spodnie to myślę, że będzie lepiej

• 2 weeks later...
Napisano

Artur, na zdjęciu, które pokazałeś wczesniej widać, że rondel po lewej stronie kadłuba nie ma żółtej obwódki, a litery LW są strasznie krzywo namalowane. Chociaż ta krzywość liter mogłaby sugerować, że zdjęcie było retuszowane.

Napisano

Wiem, wiem, plamy wyszły mi troszkę inaczej niż trzeba.

Rozważam nad domalowaniem, tylko muszę uważnie pomierzyć i popatrzeć

• 2 weeks later...
Napisano

Bardzo powoli zbliżam się do końca

slady.jpg

Jak wszystko pójdzie sprawnie to jutro koniec, finish, the end

Napisano

Cześć, ładnie się prezentuje to malowanie. Ogromna prośba przed nieuchronną galerią - TŁO! Nagromadzenie rekwizytów - szczególnie na ostatnim zdjęciu - skutecznie utrudnia rzeczowe oględziny modelu