Michał96 Napisano 16 Lutego 2012 Autor Share Napisano 16 Lutego 2012 O to wszystko wyjaśnia. Znowu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Cześć no i niestety po przemyśleniach zmieniam kamuflaż Są to wzory od kolegi Twitcha Który wam się bardziej podoba??? A to efekt dzisiejszych prac, sory za jakość zdjęć, nie miałem miejsca, jutro wstawię lepsze. Wieża po liftingu bardziej mi się podoba. Wszystkie elementy to puszka. Doszły uchwyty (drucik)-nie wszystkie, te na tylnim pancerzu i włazie przyczepię później. Doszedł też uchwyt na MG. Wszytko też poszlifowałem papierem ściernym. Aha i upitoliłem też zjechane błotniki Tamiyi Już sam nie wiem podoba mi się ten kauflaż ze ściętymi kolorami, jakiś taki może troszkę inny i przez to bardziej ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Ten pierwszy jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Ten pierwszy jest lepszy. Popieram i nie powinno z nim być jakiś kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Ja bym się na drugie nie porywał . No chyba, że czujesz się na siłach. Edytowane 17 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Sam już nie wiem Kurcze, mam ogromną chęć na zimmerit - już znalazłem tani 25 zł do wersji ausf.a No i te wężyki fajne. A dla ciebie Grzesiek które lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 3:0 Pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Kurde :( Nie podoba wam się? Taki fajowski zimmerit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 A dasz radę z tymi wężykami? Jak tak to rób tamto . Za nami się nie oglądaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 17 Lutego 2012 Autor Share Napisano 17 Lutego 2012 Hehe Bardzo chciałbym spróbować, ale tamto wam się nie podoba :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Wytłumaczę dlaczego akurat wybrałem pierwszy. Nie zwróciłem uwagi czy ma zimmerit czy nie. Kierowałem się tym, że jest na pewno prostrzy i łatwieszy do wykonania, oraz wydaje mi się że ten drugi strasznie zaciera detale. Oczywiście bardzo trudno jest porównac obrazek do tego co wyjdzie na modelu. Tak więc jeżeli ci się podoba ten drugi to się nie przejmuj dawaj - popatrzymy. Ja osobiście czuję sie jeszcze za cienki na takie kamo, ale sam planuję zrobic zimmerit na Panterze, więc na pewno będę szukał innych malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Rzuć monetą. Propozycja, następną Panthere zrobisz w zimmerycie, a tą zrób w krzakach. Co do własnego zimmerytu, poćwicz na jakimś kawałku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Co do napisu LSSAH... na jednej grafice jaką znalazłem napis był na zimmericie... a na zdjęciu powyżej go nie widać... ale to może być przez jakość zdjęcia. Na zdjęciu widać prawą stronę wieży a na grafice napis jest po stronie lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Co do napisu LSSAH... na jednej grafice jaką znalazłem napis był na zimmericie... a na zdjęciu powyżej go nie widać... ale to może być przez jakość zdjęcia. Na zdjęciu widać prawą stronę wieży a na grafice napis jest po stronie lewej. Co nie znaczy że napis może być po dwóch stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 No i ostatnia propozycja malowania Osobiście podoba mi się ta pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Mi jakoś nadal leży ta pierwsza z poprzedniej propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Też mi się podoba, tylko nie widzę czy ma zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Też mi się podoba, tylko nie widzę czy ma zimmerit. Wydaje mi się że tak. W prawdzie zdjęcie jest z terenów Ukrainy... ale to blisko Polski Panthers of SS-Panzer Regiment 5 ready for action near of Kowel, strategic city in the north-western Ukraine. Panther "R02" is the SS-Standartenführer Johannes Mühlenkamp, Kommandeur of SS-Panzer-Regiment 5/5. SS-Panzerdivision 'Wiking'. 6 April 1944. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Mi najbardziej podoba się R02 wikingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 Dobra, robimy Wikingów, postanowione, w przyszłym tygodniu urodziny, więc kupuje zimmerit od edka i grille:) Jeszcze powinno zostać na inny model Dzisiaj coś pogrzebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Dzisiaj coś pogrzebię. Pogrzeb, pogrzeb Michał bo na razie tylko zdjęcia malowań oglądamy . Myślałeś z czego będziesz robił zimmerit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 E.. wieża prawie gotowa-strona 2 Zimmerit będzie raczej kupny, jest tani 25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Czyli będziesz dawał metalowy. Nikt nie mówi że kupny jest zły. Sam kupuje co się tylko da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam. Tylko jeśli chodzi o zimerrit z PE to podobno wygląda trochę zabawkowo. Jeśli ja bym kupował to tylko z Attak-a, bo on wygląda o niebo lepiej od blaszek, ale to jest moja opinia. Tak nawiasem mówiąc to panterka ładnie taka poharatana wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) A nie chcesz kupić w tej samej cenie GS? Zawsze się przyda i zimmerit zrobisz gdzie chcesz ( z uszkodzeniami włącznie). Edytowane 18 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi