Sofa Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Przedstawiam model Abramsa wykonanego z zestawu Academy. Model będzie brał udział w scencę którą właśnie wykonuję. Modern Warfare Pierwowzorem był ten czołg: Jednak nie mogąc opierać się wyłącznie na zdjęciach z gry nie zmieniłem go w całości. Pozostawiłem m.in. stopien przy burcie, brudzenie to moja własna inwencja, napis i obrazek na lufie też nie zgadza się z oryginałem. Model nie posiada jeszcze anten( nie z czego zrobić doradźcie ). Przechodząc do rzeczy: 1)Całość 2)Wieża 3)Tył 4)Dolna wanna A tutaj zabawa ze zdjęciami przedstawiona już w warsztacie ( obecnie powstaje historyjka z tej perspektywy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Merytorycznie się nie znam, więc oceniam wizualnie. Podoba mi się. Czekam aż kończysz cały projekt - zapowiada się interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Jest Git tylko jednego mi bardzo brakuję. Mapki z sytuacją taktyczną rozrysowaną na fartuchu przez Force Reconowców I będzie wtedy idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 no fajnie fajnie, jest spoko, w sumie bardzo podobny do mojego a z czego zrobić antenty? ja robiłem z rozciągniętych ramek, nie wiem czemu, ale jednak ten sposób najbardziej polecają. Pytanko jeszcze jedno, malowałeś tak samo jak i ja pędzlem? Jeżeli tak to Np. na przednim pancerzu wieży widać ślady po włosiu, dobrze mi się wydaję? Czy to poprostu takie zacieki od washa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 18 Lutego 2012 Autor Share Napisano 18 Lutego 2012 (edytowane) Dzięki za radę tęż chciałem tego spróbować ale nie nie wiedziałem czy warto , teraz spróbuje. jednego mi bardzo brakuję. Mapki z sytuacją taktyczną rozrysowaną na fartuchu przez Force Reconowców mapka jest rysowana po akcji, zniszczeni ZPU dopiero na koniec . Oto dowód: Takie tam z bitwy na przednim pancerzu wieży widać ślady po włosiu, dobrze mi się wydaję? Czy to poprostu takie zacieki od washa? Palowałem pędzlem a jednak to zaciek sprawdziłem Edytowane 18 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Ją kupuje anteny z RB a ostatnio zacząłem używać włosia z pędzla - przynajmniej są elastyczne i się nie gną. Taką właśnie mam w Grancie - jak chcesz to zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Ja to się czepnę tylko tytułu tego wątku: M1A2 Abrams... Może nie istotny szczegół ale model który wykonałeś to jednak M1A1 Abrams a nie M1A2. Sam model super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Model elegancki, troszkę mniej ten "finger print" lewy tył z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 28 Marca 2012 Autor Share Napisano 28 Marca 2012 Widzę, że mój model przeżywa druga młodość na forum Cieszę się ze kolegom się podoba i przyznam, że dla mnie to był też jeden z najbardziej udanych modeli. Model to M1A1, a gierka sugerowała A2, ale nie fatygując się zbytnio do modyfikacji i ze względu na niedokładna dokumentację zdjęciową postanowiłam nie ingerować w wersje. Co do paluszka to zauważyłem go dopiero na zdjęciach, bo przez własna nieuwagę mając wilgotne ręce obracałem model do zdjęć i przy okazji rozmył się wash... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Super Abrams. Mógłbyś mi podać jakimi kolorami i farbami malowałeś abramsa? Odpowiedz przyślij na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi