marioba Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam! LVTP-7 Amtrac, Republic of Korea Marine Corps. Academy 1:35 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 By olmaka at 2012-02-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Fajne monstrum. Podoba mi się twoje wyczucie w pracy z olejami. Model wcale nie musi być realny, a mimo to wygląda na używany. Jedynie zdjęcia mogłyby być troszkę lepsze, choć takie też kreują ciekawy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Bardzo fajny model, ale jedno rzuciło mi się w oczy. Kalki tych ,,ząbków''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Fajny, ładny i super. Bardzo ładny model, co tu dużo mówić. Bardzo ładnie brudzony. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Całkiem ładnie wykonany ten Twój klocek Przydałoby mu się tylko jakieś otoczenie, bo taki samotny jakiś... Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Przydałoby mu się tylko jakieś otoczenie, bo taki samotny jakiś... Raczej bym na to nie liczył. Marioba zdaje się nie robi podstawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Ładnie. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Skandal !!!! Przeoczyłem warsztat!!! Albo go wcale nie było, co samo w sobie jest naganne Marioba, zrób jeszcze tego wodołaza w 1/72 oraz 1/144 - będzie ładna kolekcja tych sandcrawlerów I mam pytanie - jak oceniasz model? Przyzwoity jak Fabiański, świetny jak Deyna, żenujący jak PZPN, czy też tragiczny jak Górniak w hymnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Bardzo ładna praca. Mocne strony to na pewno kamo i biedronka, która super wyszła. Czekam na malowanie Luchs-a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 ładny. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Witam! Po kilku dniach w galerii, wypada coś napisać. Przede wszystkim bardzo dziękuję za pozytywny odbiór moich wypocin Podoba mi się twoje wyczucie w pracy z olejami Absolutnie nie mam wyczucia. Zawsze jestem niezadowolony.... Bardzo fajny model, ale jedno rzuciło mi się w oczy. Kalki tych ,,ząbków''. Masz rację! Kalki ząbków są skopane. Model to stare Academy i takie same są kalki w zestawie. Niczym ich nie mogłem zmiękczyć! Nawet zmywacz do akrylu Wamodu nie pomógł. Niby coś zadziałało, a po nocy, kalki zwyczajnie się odkleiły i pozawijały na krawędziach. Podlałem to wszystko gumą arabską i tak już zostało.... Fajny, ładny i super. Bardzo ładny model, co tu dużo mówić. Bardzo ładnie brudzony. Dla mnie bomba Dzięki! Staram się.... Całkiem ładnie wykonany ten Twój klocek No klocek to on jest. To duży model. Przydałoby mu się tylko jakieś otoczenie, bo taki samotny jakiś... I duża podstawka się by przydała. Niestety nie będzie podstawki..... I mam pytanie - jak oceniasz model? Przyzwoity jak Fabiański, świetny jak Deyna, żenujący jak PZPN, czy też tragiczny jak Górniak w hymnie? Raczej bardziej jak Rasiak..... Bardzo ładna praca. Mocne strony to na pewno kamo i biedronka, która super wyszła. Dzięki, ale nie robiłem biedronki. Nigdy mi nie wychodzi tak jak bym chciał. Nakładam raczej kolejne kolory w zależności od potrzeb. No i wspomagam się Tensocromami Lifecolor. Czekam na malowanie Luchs-a Rysiu się maluje i tu jest relacja z malowania http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=31431&start=30 I tyle.... Jeszcze raz wielkie dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Bardzo ładne malowanie, kurzenie itd. Jednak jak dla mnie to LVTP-7 pozamykany to "połowa" modelu. Po prostu bryła tego pojazdu i jego powiedzmy sobie niezbyt interesujące, a duże powierzchnie powodują, że widzimy, jak już ktoś to powiedział "klocek". To samo zresztą dotyczy jego starszego "brata" LVTP-5. Natomiast od strony technicznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Witam! Jednak jak dla mnie to LVTP-7 pozamykany to "połowa" modelu. Masz całkowitą rację. To wielki klocek, który jakoś tam pomalowałem. Nie chciało robić mi się bebechów. Raz że nie mam kwitów i nie bardzo wiem jak to w środku wyglądało. A po drugie, to nawet jak bym znalazł coś w sieci, to na pewno by mi się nie chciało paprać ze środkiem. Model był relaksacyjny i takim zostanie. Poza tym dziękuję, że mimo wszystko choć trochę ci się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Marca 2012 Share Napisano 19 Marca 2012 Bardzo fajny model i robi wrażenie. Powiem, że aż prosi się o jakąś podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi