Mark666 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Perfekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Share Napisano 18 Listopada 2012 Witam, kolej na nastepny aktual, ukonczylem boczna unoszona sciane i podsufitke. Buda jest juz praktycznie zrobiona, zostaly tylko drobne zabiegi kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Tomek -- fachowo dawkujesz napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Perfekcja Nic więcej nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi_td1 Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Pierwszy konkurs na którym się pojawisz masz wygrany Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Pierwszy konkurs na którym się pojawisz masz wygrany Maestro No ciesze sie, ze tak myslisz , ale szczerze mowiac na zainteresowaniu ludzi mi zalezy bardziej, niz na pucharach, a z wieloletnich obserwacji konkursow zauwazylem, ze spory procent modelarzy, to jak by mogli, to by sie pozabijali o trofea, mnie to nie rajcuje. Dzieki za mily komentarz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Super robota A co do konkursu to gdzie można go będzie zobaczyć na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Chylę czoła . To naprawdę świetny model . A co do trofeów to nigdy nie jadę z nastawieniem że muszę mieć tę blaszkę. I Ty pewnie wolałbyś godzinami odpowiadać na pytania dotyczące budowy modelu niż te pucharki za 15 zeta ( mam na myśli rodzime podwórko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Ja tam lubię jedno i drugie, pogadać o modelach i coś dostać, najlepiej jakiś model, którego się nie ma, a chce się dostać. Ale to jakoś nigdy się nie stało. Fajnie że wnętrze przybrudziłeś, wygląda o wiele lepiej. A tak patrząc na rozmytą w tle postać i obrazki, to Ty chyba masz kogoś w otoczeniu kto powinien umieć je pobrudzić, czy przycieniować. Każ się uczyć, bo to pomimo ogólnej niechęci, fajny dodatkowy smaczek modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Copycat - dzieki za opinie, z tym brudzeniem to wylacznie moja robota, choc przyznaje jest w moim otoczeniu ktos, kto zna sie na tego typu rzeczach - moja zona, bo to o niej mowa zajmuje sie malowaniem obrazow i szkicami glownie aktow. Wracajac do brudzenia to jeszcze to musze poprawic bo nie jestem do konca zadowolony z efektu. Generalnie model ciezarowki nie moze byc za czysty, z zewnatrz moze wygladac czysto, ale jak zajzysz pod rame to musi byc lekko przybrodzony tak jak w oryginale, wiec tego sie bede trzymal. Yemas - model bedzie mozna zobaczyc na zywo w bank holiday weekend w czerwcu, miejsce - Cavan Equestrain Centre. Nie bedzie jednak bral udzialu w konkursie. Mark 666, no jasne, ze wole rozmawiac o modelach niz "chwytac" za puchary, wtedy taki konkurs czy wystawa maja klimat. Dzieki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 póki co rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2012 Taka niewielka przymiarka z kabina. Zostalo jeszcze ja tylko prysnac bezbarwnym i dac kalki. ....i pistolet powietrzny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Rewelacja ... !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 Piekna robota...mam pytanko skad bierzesz kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 12 Grudnia 2012 Share Napisano 12 Grudnia 2012 No bajka- model roku 2012.Nie moge sie doczekac galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Super model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 Już się w nim zakochałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2012 Piekna robota...mam pytanko skad bierzesz kalki? Dzieki wszystkim za komentarze . Sushi79 - kalki zrobil mi znajomy z Anglii, jakosciowo dobre, ale czlowiek robi to tak opieszale, ze nie chce mi sie juz nic od niego zamawiac. Tu jest jego strona http://dodgersdecals.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Grudnia 2012 Share Napisano 13 Grudnia 2012 tomeka6 chlopie wielkie dzieki ja mieszkam w Glasgow wiec moge poczekac zaraz pisze do niego ...wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 13 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2012 Sushi79, nie ma za co. Tu masz jeszcze namiar do kolejnego http://www.cbtransfers.co.uk/home. Tak w ogole to kiedys chcialem pojechac na stale do Glasgow, kiedys duzo gralem na dudach, eech, dawne czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Perfekcja w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Witam wszystkich, czas na aktual. Niestety moja kabina ulegla zniszczeniu w Swieta, w zwiazku z tym postanowilem zrobic cos na styl ciezarowki jezdzacej w rzeczywistosci z taka kombinacja. Dodam, ze swiatla od FH 3 pochodza od Volvo FH z firmy Emek. Poprzednie malowanie kabiny jakos nie przypadlo mi do gustu, wiec wybralem inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Cześć! Nowa kabina wygląda dobrze! Przykro słyszeć o tej starej - co się c nią stało, jeśli mogę zapytać? Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Szkoda, ale zmiany kolory wyszły zdecydowanie na lepsze, więc niema tego złego co by na dobre nie wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi