Truckerek93 Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Ja bym dał inny kolor,w mym manie tga dałem na tylną ściankę żółtą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 31 Lipca 2007 Autor Share Napisano 31 Lipca 2007 Mi nie chodzi o kolor, tylko o materiał. Kolor mi odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Narazie Man wychodzi bardzo dobrze. Podobaja mi sie uszczelki ( ? ) w . Jezeli taki material ci sie podoba to moze byc. Kwestia dopasowania do elementow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie robie tej tapicerki, Man w środku zostaje czarny, ponieważ stwierdziłem że jeszcze jestem za świeżym modelarzem. Następna będzie Scania R to postaram się ją bardziej odfurać. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Jak prace jakieś nowości . ja na twoim miejscu dał bym tapicerek tylko inny materiał ten może czy za szorstki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Prace narazie staneły bo skończył mi się klej , dopiero zaczne coś robić jak zamówie klej i Scanie do tego jeszcze musze zamówić farby na pomalowanie kloszy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Mam pytanie. Musiałeś szpachlować kabine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie, nie musiałem nic szpachlować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Możesz poprawić link, bo nie działają mi fotki a jestem zainteresowany tym co zmajstrowałeś Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Coś takiego zmajstrowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Coś takiego zmajstrowałem: Mogłeś edytować poprzedni post a nie pisać nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Ale ja nie wiem jak to sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Ale ja nie wiem jak to sie robi A widzisz taki smieszny przycisk z napisem "zmien" w prawym gornym rogu kazdego swojego posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Teraz już tak. Thxn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Możesz pokazać deskę rozdzielczą bo wygląda interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Wnętrze mi się nie podoba, błyszczy się. Kaście przydałby się Panel Lines. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 A mi się wszystko podoba. Jest wykonane z pomysłem , a w kaście to Kubuś ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Kolorystyka mi się podoba, ale są straszne smugi i się błuszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Tak, kolorystyka wnętrza jest bardzo ciekawa Też prosiłbym o jakieś dodatkowe fotki... Natomiast co do modelu to mnie to wykonanie się podoba. Jedyne co mógłbym zasugerować to żebyś robił jak najmniej fotek z użyciem lampy. Lepiej poczekać na drugi dzień i zrobić fotkę w dobrze oświetlonym pomieszczeniu PS Usunąłem tamte nie otwierające się linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Smugi w wnętrzu zaostały dlatego, że miałem tylko takie farby i byly one za gęste, a nie miałem ich czym rozcieńczyć. A dokładnie o co chodzi z tą kastą? Słyszałem takim czymś ale dokładnie jeszcze się nie dowiedziałem co to jest. A tutaj na życzenie macie dokładniejsze fotki wnętrza-jeszcze zamontuję w nim laptopa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Panel Lines to zrobiebienie wash'a w rowkach podziału blach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Czyli mam pociągnąć na czarno rowki między blachami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Jakimi farbami najlepiej pomalować tylne klosze od lamp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek330 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Edytuj posty Clear Color np. Humbrola, 1321 czerwony i 1322 pomaranczoey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi