woto Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 przodu i tyłu jeszcze nie ruszałem. Muszę jeszcze rozjaśnić górę bo tak jak teraz to jest za duży kontrast miedzy błotkiem a górą modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Witam przepraszam że ,nie w temacie ale kiedy czytałem twój wątek warsztatowy o Pz.Kpfw IV ausf. J widziałem że , miałeś zrobiony namiot bezcieniowy i interesuje mnie z czego są wykonane sicianki boczne tego namiotu za odpowiedzi będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 19 Lipca 2012 Autor Share Napisano 19 Lipca 2012 Witam Prawie skończyłem temat brudzenia wanny. Pozostały jeszcze gąsienice. Z kółek usunąłem plamy i potraktowałem je delikatnie brudem. Wannę też trochę przyciemniłem, żeby nie wyglądała jak zdjęcie wybuchu supernowej (dziwne kolory jak to określił kolega ;-)). Teraz po stonowaniu kolorów wydaje mi się, że wygląda lepiej. Coś tam pewnie jeszcze doprawię w trakcie dalszych retuszy, ale na tą chwilę zostawiam jak jest i powoli zabiorę się za górny pokład. zobaczę jak tym razem długo mi to zejdzie, bo tempa to zabójczego nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Lipca 2012 Share Napisano 19 Lipca 2012 No teraz to super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Efekt naprawdę dobry - podoba mi się ich tekstura. To są tylko pigmenty, czy z czymś je mieszałeś? Czym utrwalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 Same pigmenty vallejo, bez domieszek, a utrwalane pigment fixer-em miga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Witam Lata świetlne minęły od ostatniego postu, ale czasu jak na lekarstwo bywało. Modelik prawie skończony, Na obecnym etapie wygląda tak: Coś tam jeszcze go pobrudzę, i dołożę brakujące gąski zapasowe. Proszę o uwagi co zmienić lub dorobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Piękny modelik , no i zdjęcia również prima sort. Nic bym nie zmieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Bardzo ładny. Nic już nie ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Jak osiągnąłeś taki efekt szkła pancernego w wieżyczce dowódcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Świetne brudzenie.Powalający efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ja również nic bym nie zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woto Napisano 3 Września 2012 Autor Share Napisano 3 Września 2012 dziękuję za pozytywy a odnośnie koloru szkła, to najprościej maluje je z obu stron markerami do malowania na tkaninach - po wyschnięciu dają przezroczystą powłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi