maszynista93 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam dziś pod waszą ocenę oddaje T-34/85 D5-T dla zainteresowanych - WARZSTAT czekam na wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Podoba mi sie na 90%, te brakujace 10% poszlo do lasu szukac pigmentow Szkoda, ze te zdjecia nie sa troche wieksze. Proponuje troche go przypylic, dac nowe wieksze fotki i wtedy bedzie super na 100%!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Fotki są spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Model wydaje sie dobry, cyknij mu jasniejsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Fotki są wielkie 1 805px × 1 291px trzeba kliknąć w "miniaturę" Teciak bardzo fajny ,przyłączam sie do prośby o jaśniejsze zdjęcia i ponawiam pytanie o wizjery:odbija się w nich światło czy mają taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Przepiękny model. Widać w nim masywność i ciężar stali. Brudzenie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo mi się podoba Teciak w Twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 i jeszcze na białym tle przy dziennym świetle wizjery:odbija się w nich światło czy mają taki kolor? odbija się w nich światło, zrobione są z płyty DVD Proponuje troche go przypylic, dac nowe wieksze fotki i wtedy bedzie super na 100%!! pigmenty są ale na tamtych fotka słabo widoczne poza tym nie chciałem go tak mocno brudzić - w końcu pułk szkolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Jak żywy na tych nowych zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Fajnie pooglądać model zrobiony przez mistrza gatunku. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Wyszedł super Na mnie tez czeka w pudełku T-34/85 Ja się uporam z KV to się chyba za niego w końcu zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Mamy na forum chyba nową modę na niestyrane modele Wracając do teciaka. Włożyłeś w niego sporo pracy, co widać. Na plus wyszło także malowanie. Mnie do gustu przypadł kolor bazowy oraz dość wyważone brudzenie, mimo że gustuję w nieco bardziej zmęczonych modelach. Ogólnie trudno jest się do czegoś przyczepić, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam Pokuszę się o stwierdzenie, że jest to jak do tej pory Twój najciekawszy i najlepiej wykonany Teciak. Jest efekt ciężkości, są subtelne ślady eksploatacji, nie ma niepotrzebnego przesadyzmu. Podoba mi się niezmiernie. Jeśli chodzi o zdjęcia, to te na jasnym tle rzeczywiście prezentują się lepiej i dają możliwość wnikliwszej oceny wykonania modelu, ale te ciemne również coś w sobie mają. Roztaczają pewną nutę tajemniczości wokół Twojej pracy. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam. Merytorycznie model kapitalny. Brak tylko uchwytów do podnoszenia wieży U-podobnych. Brudzenie i werniksowanie też klasa sama w sobie. Brawa za polskość, bo w istocie dwa takie teciaki jeździły w barwach LWP po wojnie. Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi