skikut87 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 dzięki Panowie ciesze się że moje prace się podobają nie tylko mnie Jak dla mnie, bomba. Mam nadzieję, że będzie jakaś maskotka, zdjęcie "laski", "termos" ?? hmm w sumie jakaś Tatiana mogłą by tam z tyłu wisieć tylko co by na to Ojciec narodu powiedział :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Jak to co?B порядке... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Jak to co?B порядке... No tak a po ojczystemu można bo się nic prawie nie pamięta z języka uczonego 6 lat temu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Pełen podziw ! Wygląda bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Ot, jakie poliglioty na tym forumie się ujawniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Dobra Panowie teraz proszę o pomoc sprawa jest taka od 3 h siedzę i próbuje zrobić ruchome zawiasy niestety albo za dze albo wzrok wysiada i manualnosć... Toż to mam pytanie nie odstąpił by ktoś 4 kompletów z fototrawionek bo nie bardzo mi się uśmiecha kupować dla 4 zawiasów całej blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 28 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2012 Nie wiele od przodu ale męczarni było co niemiara i to bardziej z Tym by spasować oryginalne plastiki Kratka na zdjęciu wydaje się krzywo wklejona ale w realu tak nie jest W związku z tym że klapy chce zrobić ruchome poszukuje 4 zawiasów z tego zestawu: http://www.mojehobby.pl/zdjecia/8/2/3/1506_abe35A25a.jpg Gdyby ktoś miał z was wolne to chętnie przygarnę a jak nie to będę musiał kupić blaszki i pewnie z miesiąc na nie czekać... a chciałem zdążyć z tym modelem na 19 maja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Powoli powoli ale ważne że do przodu. Na tym etapie prace przy modelu będą postępować dość powoli ze względu na czasochłonność wykonywania detali części lub ich poprawiania. Dorobiony wywietrznik z tylu plus przyklejone cienkie płaskowniki ( nie znam ich przeznaczenia ale były na fotce:P ) Resory od podstaw Korekta kół napędowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 No - idziesz do przodu.Baardzo ładne resory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2012 No - idziesz do przodu.Baardzo ładne resory. heh powiedz to moim palcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2012 Share Napisano 30 Kwietnia 2012 Gratki dla paluszków, każdy by takie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 problem w tym że moje chyba są ciut za duże :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Nie dziwota, skoro są w skali 1:1 a operują w 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 No za resory szacuneczek wszystko zaczyna nabierać kształtów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Genialna robota. Najbardziej podoba mi się "poddupnik" kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Że dziś sklepy zamknięte a mnie strasznie korciło to wciągnąłem sobie wiertarkę elektryczną i zrobiłem z niej frezarkę. Następnie pobrałem ramki famo rewela i po prostu wrzucę zdjęcia a wy pytajcie jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Eee- pytań brak... No może jedno - jarzmo nie jest ciut za małe??Na wysokość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Witam. MS-1 zaczyna wyglądać bardzo ładnie. Porządnie wykonana lufa. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Niezłe umiejętności manualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Eee- pytań brak...No może jedno - jarzmo nie jest ciut za małe??Na wysokość... Nie gdyż na stałe pójdzie ono niżej tutaj jest wciśnięte zaklinowane tak by trzymało się do zdjęcia, a jeśli nawet będzie ciut za małe to się doklei pasek hipsu. Witam.MS-1 zaczyna wyglądać bardzo ładnie. Porządnie wykonana lufa. Oby tak dalej dzięki. Niezłe umiejętności manualne. miło to słyszeć ale ja z chęcią uderzył bym w większe detale lecz palce mam za duże i brak pomysłów jak pewne rzeczy ciąć itp. A jutro lub pojutrze zabieram się za KM jak tylko mi aptekę otworzą lecę po igły na lufy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 1 Maja 2012 Share Napisano 1 Maja 2012 Świetnie Ci to idzie. Zastanawiam się tylko jak wybrniesz z problemu grubości płyt pancernych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 1 Maja 2012 Autor Share Napisano 1 Maja 2012 Świetnie Ci to idzie. Zastanawiam się tylko jak wybrniesz z problemu grubości płyt pancernych Sprecyzuj o które elementy pancerza Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Owocny dzień km wystrugany - moja standardowa produkcja dla rosyjskich czołgów ( były już prezentowane w T 28). Wieża spasowana sklejona doklejone dwa paski hipsu na dole plus o nitowałem to co zniszczyłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Jarzmo km'a wydaje się być za bardzo kuliste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Konstrukcji nie znam, lecz przyglądam się z ciekawością Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi