Skocz do zawartości

T-34 /85 nr 240 2 Batalion Motocyklowy 1 K.Pancernego

Robert Ostrowski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

I jak ten zestaw ? mam dwa tety z dragona w 1/35 nie są złe , ale przydałaby sie zasilić magazyn w coś cztery osiem warto inwestować w tego Bossa?. A co do modelu to kółeczka chyba wymagają jeszcze dopieszczenia ? ;) czekam na dalszą relację.

A Cie wzięło na 48 ;) obserwuję.

Tak jak poprzednie tak i ta "34" nie jest dla mnie

I jak ten zestaw ? mam dwa tety z dragona w 1/35 nie są złe , ale przydałaby sie zasilić magazyn w coś cztery osiem warto inwestować w tego Bossa?. A co do modelu to kółeczka chyba wymagają jeszcze dopieszczenia ? ;) czekam na dalszą relację.

Zestaw naprawdę fajny , jest pełne wnętrze :przedział załogi ,wieża ,silnik przekładnie ,kompletne zawieszenie ,jak to zobaczyłem to troche zdebiałem ,że w 48 można takie cos wystrugać . Spasowanie też całkiem dobre ,nie jest to Tamiya ale nie ma co narzekać .

Co masz na mysli z ty,mi kółkami?/całość zawieszenia złożona do fotki/

Jak narazie wygląda świetnie, a co z wnętrzem?

Wnetrze zostaje w pudełku

Popatrzę, a jakże. Malowanie dobre. Ale za schowanie Lima masz minusa...

Mikołaj a jakie miało by byc co do Limka to rozważę co najwyżej galerię

Powodzenia

Dzięki ,przyda sie

:yahoo:

Wow idziesz jak burza z tą pancerką

Robert, widać mocno podbudowany pozytywnym przyjęciem Shermana, idzie za ciosem. No i dobrze, bo szykuje się kolejny ciekawy model i to w polskich barwach

Szkoda tylko, że rezygnujesz z wykonania wnętrza...

Powodzenia i pozdrawiam!

Kornik

Troszkę wytłumaczę Roberta. W modelu tym przyjęto koncepcję odtworzenia realnego pojazdu. Stosowanie metody rozkładanego pudełka jest tutaj pozbawione sensu. Otwarte włazy mimo szczegółowości detalu w skali 1/48 pozwolą zobaczyć właściwie "nic". Model z założenia nigdy nie pójdzie na dioramę (zmieniło by to znacząco koncepcję wykonania). Diorama dała by pole do popisu wszelkim "otwieraczom", można przygotować np warsztat remontowy. W tym konkretnie modelu chodzi zresztą o nie kaleczenie specyficznie pięknej sylwetki T-34 wszelkimi otwarciami.