bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Kondzio, nie czekaj na nich - maluj. To im trochę tempo podciągnie, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Za równo 2 tygodnie ruszam ze swoim ludzie nie poganiać jak czasu nie ma. Przy pracach na uczelnie spierdzieliłem swój czwarty aerograf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Kondzio, nie czekaj na nich - maluj. To im trochę tempo podciągnie, he, he. To oczywiste, że nie będę na nich czekał. Zaraz jadę po farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Poszła baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Pomalowany i nabłyszczony. Odzyskałem siły i pewność siebie. Pomalowany taką samą mieszanka jak wcześniejszy Churchill Minotaur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ale pędzisz, świetnie się prezentuje Modulacja pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Ale pędzisz, świetnie się prezentuje Modulacja pierwsza klasa. To nie jest modulacja, zwykłe cieniowanie. Za tym pierwszy nie przepadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Poleciałeś ale wygląda fajnie, rób cieniowanie ja zrobię modulacje będzie widać fajną różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Poleciałeś ale wygląda fajnie, rób cieniowanie ja zrobię modulacje będzie widać fajną różnice. To jest właśnie cieniowanie, teraz wejdę olejami na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Dałbym głowe, że to modulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Konrad, bomba. Jakimi kolorkami go tryskałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Poleciałeś ale wygląda fajnie, rób cieniowanie ja zrobię modulacje będzie widać fajną różnice. To jest właśnie cieniowanie, teraz wejdę olejami na model. Wiadomo, rozjaśnij jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@RT3K Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Super ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Poleciałeś ale wygląda fajnie, rób cieniowanie ja zrobię modulacje będzie widać fajną różnice. To jest właśnie cieniowanie, teraz wejdę olejami na model. Wiadomo, rozjaśnij jeszcze. Pisałem, że już nabłyszczony. Konrad, bomba. Jakimi kolorkami go tryskałeś? To A30 z Pactry + kilka krople żółtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Fajnie zmalowany Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Dzięki! Panowie, kupiłem sobie ostatnio Miro Set i Sol i ... jak to się używa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Co do koloru to jestes Konrad pewny ,że taki ma być A 30 do brytyjskiego wozu? ja bym go pomalował Pactra A88 po przeliczeniu z instrukcji Tamiyi do Shermana Firefly i takim zmalowałem swoją Wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Set do ustawienia kalki na miejscu a sol do zmiękczenia. Dajesz set na sido i kładziesz kalkę. Możesz go cały czas dodawać pędzelkiem jak potrzeba więcej czasu. Potem delikatnie wyciskasz płyn spod kalki i dajesz sol - uwaga kalka jest miękka i łatwo ją zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2012 Micro set raczej się nie przydaję ale micro sol jest super, używam przy każdym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Co do koloru to jestes Konrad pewny ,że taki ma być A 30 do brytyjskiego wozu? ja bym go pomalował Pactra A88 po przeliczeniu z instrukcji Tamiyi do Shermana Firefly i takim zmalowałem swoją Wolę Poczytaj trochę wcześniej. Brytyjczycy też malowali swoje pojazdy Olive Drab, a A30 to ten właśnie kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Wcześniej nic nie znalazłem na temat malowania. OK ,jeśli tak było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Wcześniej nic nie znalazłem na temat malowania. OK ,jeśli tak było... Pomalowany i nabłyszczony. Odzyskałem siły i pewność siebie. Pomalowany taką samą mieszanka jak wcześniejszy Churchill Minotaur. Do tego. http://www.mafva.net/other%20pages/Starmer%20camo.htm No i gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 No i gusta. O gustach sie nie dyskutuje ,mi natomiast do brytoli bardziej zielony podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 No i gusta. O gustach sie nie dyskutuje ,mi natomiast do brytoli bardziej zielony podchodzi No właśnie dlatego też dodałem kilka kropel żółtego do A30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi